Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      In cautarea lui Nemo 3D - 2003 (Finding Nemo 3D)

      După 13 ani de la multipremiatul film „Finding Nemo / În căutarea lui Nemo”, regizorul Andrew Stanton a avut revelaţia unei poveşti nespuse, pe care ne-o aduce acum pe marile ecrane, într-o producţie de animaţie plină de aventură.
      “Finding Nemo” a ajuns recunoscut la nivel mondial în special pentru micuţul personaj principal, un peştişor portocaliu cu dungi albe cunoscut ca peştele clovn.
      “Finding Dory” se va lansa în mai puţin de trei luni aşa că este timpul să aflăm cine sunt vocile celebre care vor da glas personajelor animate.
      În vara anului 2003, Finding Nemo, al cincilea film al Studiourilor Disney Pixar, a avut un succes incredibil, obţinând încasări de aproape 340 milioane dolari.
      Cand Nemo, un mic peste-clovn, este luat pe neasteptate si dus departe de casa, Marlin, tatal lui exagerat de protector si Dory (Ellen DeGeneres), un peste-chirurg albastru, pornesc într-o calatorie de proportii epice!
      Studiourile de animaţie Pixar au anunţat, sâmbătă, în timpul Expoziţiei D23 organizată de studiourile Disney la Anaheim, sudul oraşului Los Angeles, că vor produce, în 2013 - 2014, filme despre dinozauri şi despre misterele creierului uman.
      Stirile 1-7
      1
      din 7