Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător - 2012 (Snow White and the Huntsman )

      O poveste ca-n filme! Dane şi Dayna Grant s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în timp ce repetau scene de acţiune pentru doi dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood.
      Într-un interviu recent acordat publicaţiei Elle Magazine, Charlize Theron a discutat despre inegalitatea între sexe la Hollywood şi a explicat cum a negociat salariul cu reprezentanţii Sony pentru filmul The Huntsman.

      23 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Şi vedetele sunt pasionate de „selfie”. Buno, liderul formaţiei U2 a publicat ieri o imagine cu nimeni alta decât actriţa Charlize Theron.
      Universal se pregăteşte pentru o continuare a filmului „Snow White and the Huntsman”, iar actriţa Kristen Stewart se pare că îşi va relua rolul.
      Actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart a confirmat în mod oficial faptul că a primit un rol în noua comedie produsă de Warner Bros, „Focus”.
      Conform tabloidului Daily Mail, Robert Pattinson a hotărât să mai acorde relaţiei avute cu Stewart o a doua şansă.
      Deşi relaţia lor s-a dus de râpă, Kristen Stewart îl păstrează încă pe Robert Pattinson în inima ei.
      Se pare că „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” va avea un deznodământ diferit de cel al poveştii originale.
      Se pare că actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson cu un regizor însurat, ce i-ar fi putut fi tată.
      Realizatorii Teen Choice Awards 2012 au dezvăluit numele celorlalţi nominalizaţi pentru premiile din acest an acordate în cadrul celui mai frumos eveniment de divertisment.
      Kristen Stewart interpretează personajul Marylou în noul ei film „On the Road”, o adaptare a unui roman ce-i aparţine scriitorului Jack Kerouac.
      Soţia actorului din „The Avengers”, Elsa Pataky a adus pe lume ieri (11 mai), o fetiţă pe nume India.
      Actriţa a ales să poarte balerini în loc de tocuri la emisiunea „The Tonight Show”, din cauza accidentului suferit în timpul filmării unor scene de vânătoare ale Bellei.

      30 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Într-un interviu cu revista Elle, actriţa din „Snow White and the Huntsman” a mărturisit că îi place să interpreteze tot felul de personaje, însă nu o interesează prea mult latura cealaltă a acestei meserii, celebritatea
      „Snow White and the Huntsman” a lansat un nou poster internaţional de promovare, pentru fanii din întreaga lume.
      Charlize Theron a fost surprinsă sâmbătă (14 aprilie), în Los Angeles în timp ce se îndrepta spre Little Dom, pentru masa de prânz.
      Nu există nici o urmă de îndoială că relaţia celor doi devine din ce în ce mai puternică. Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost văzuţi petrecând o noapte plină de evenimente în acest weekend, în Hollywood.

      15 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Surpriză! Charlize Theron este mămică! Un reprezentat al actriţei câştigătoare a mai multor premii Oscar, a declarat pentru Us Weekly: „Charlize Theron a adoptat un baieţel. Este fericita mămică a unui copil sănătos, pe nume Jackson.”
      Bucurându-se de o nouă călătorie, Kristen Stewart a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute în Paris, Franţa.
      Filmul, bazat pe romanul lui Jack Kerouac, va avea debutul în septembrie, prin Lionsgate.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 28