Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Transformers - Razboiul lor in lumea noastra - 2007 (Transformers )

      12 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      El ar putea regiza lungmetrajul în spatele căruia se află DC și Warner Bros., care speră ca pelicula să aibă același succes ca "Deadpool", de la Marvel.
      Shia LaBeouf a fost arestat aseară în incinta unui teatru de pe Broadway şi pus sub acuzare pentru tulburarea liniştii, informează people.com.
      Meciul dintre monştri al lui Guillermo del Toro, Pacific Rim, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an.
      Shia LaBeouf a mărturisit că se simte „îngrozit” de faptul că va trebui să înceapă munca pentru filmul lui Lars von Trier, „The Nymphomaniac”.
      Potrivit Deadline, filmul, care îl are în rolul principal pe Andrew Garfield, a debutat ieri (3 iulie), cu încasări de 35 de milioane dolari.

      24 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit E! News, actriţa din „Friends with Kids” este însărcinată cu soţul ei, actorul Brian Austin Green. Acesta este primul copil al cuplului.
      Aproape imposibil de crezut ca vocea asta vine de la un puşti de doar 14 ani. E gravă, plină şi aproape ca nu faci diferenţa între original şi el.
      Lorenzo di Bonaventura a declarat luni pentru MTV News că se va reuni cu regizorul Michael Bay pentru al patrulea film seria Transformers
      Descărcările ilegale de filme din ultimele luni au arătat că cele mai piratate pelicule sunt cele care au avut şi un mare succes de casă şi genul de producţii care merită văzute pe marele ecran.
      Stirile 1-10
      1
      din 10