Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Haywire: Cursa pentru supravieţuire - 2011 (Haywire)

      „Dirty Grandpa” se bazează pe un scenariu de John Phillips. Filmul urmăreşte isprăvile unui tânăr proaspăt căsătorit şi ale bunicului său agresiv din punct de vedere sexual, într-o vacanţă de primăvară în Florida.
      Filmul este primul proiect ştiinţifico-fantastic realizat de Lana Wachowski şi Andy Wachowski de la filmele Matrix până în prezent. Subiectul producţiei este încă ţinut secret.
      Se pare că Channing Tatum şi Jonah Hill nu s-au ruşinat să se dezbrace unul în faţa celuilalt.
      Actorul în vârstă de 34 de ani, care va putea fi văzut în curând în filmul lui Ridley Scott, „Prometheus”, va deveni jurat la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia.
      În această comedie, cei doi actori interpretează rolul unor politisti care sunt introduşi în programul „21 Jump Street”, o iniţiativă care trimite tineri ofiţeri de poliţie sub acoperire la licee, pentru a-i alunga pe răufăcători.

      25 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Michael Douglas a fost adăugat pe lista starurilor ce vor prezenta Premiile Oscar anul acesta. Evenimentul va avea loc maine, 26 februarie.
      Potrivit publicatiei ”Variety”, actorul din ”Haywire” lucrează cu Ronan Bennett (Public Enemies, Fields of Gold), la un scenariu despre eroul mitic celtic.
      Starul din „The X-Men: First Class”, Michael Fassbender se află în negocieri cu Ridley Scott, cu care a lucrat şi pentru Prometheus.

      13 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Channing Tatum a declarat că filmul “The Vow” este povestit din perspectiva unui tip. “The Vow” descrie povestea lui Leo, un om care trebuie să recaştige dragostea soţiei sale, Paige (Rachel McAdams).
      Michael Fassbender a declarat ca va alege intotdeauna cariera in locul relatiilor amoroase. Starul din “Shame” a marturisit ca i se pare dificil sa mentina o relatie, din cauza daruirii sale pentru film.
      Keira Knightley, Michael Fassbender si Viggo Mortensen au participat zilele trecute la premiera peliculei lui David Cronenberg, “A Dangerous Method”. Evenimentul a avut loc la Hotelul May Fair din Londra.
      Continuand turneul de promovare al noului lor film, “Haywire”, Ewan McGregor si Gina Carano au ajuns zilele trecute la New York.
      Michael Fassbender si-a consolidat puternic cariera pe parcursul anului trecut. Joi (19 ianuarie), chipesul actor a participat la Film Critics’ Circle Awards, eveniment ce a avut loc la Londra.
      Seara de 15 ianuarie a fost una de neuitat pentru starurile prezente la evenimentul gazduit de Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

      10 ianuarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      In ultima vreme au fost multe discutii despre filmul regizat de Steven Soderbergh, “Haywire”. Pelicula a starnit interesul publicului atunci cand Channing Tatum a vorbit despre colega sa de platou, Gina Carano.
      Stirile 1-15
      1
      din 15