Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jocurile foamei - 2012 (The Hunger Games)

      21 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Netflix vrea să producă nu mai puțin de 80 de filme, anul viitor, printre care unul care va costa peste 20 de milioane de dolari.

      16 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Trilogia "Ocean's" va avea un spin-off, care va fi lansat în 2018.

      29 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Se lucrează la încă un film bazat pe faimoasa operă "Romeo si Julieta". Este vorba despre pelicula "Die in a Gunfight."
      Jennifer Lawrence este una dintre cele mai faimoase actriţe din America.
      Conform HollywoodReporter.com, „Zootropolis” a înregistrat un record de box office, având deja încasări de 232,5 milioane de dolari în întreaga lume.
      Iubitorii francizei cinematografice „Jocurile Foamei” ştiu că orice nouă peliculă din serie înseamnă tensiune, aventură, adrenalină, dar şi decoruri sublime, în care orice pare posibil.
      Vă era dor de Katniss Everdeen, fragila învingătoare a celor mai teribile jocuri din Panem? Cu siguranță abia așteptați să vedeți unde o poartă destinul în ultimul film al super producției “Hunger Games/Jocurile Foamei”
      Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua / The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, fiind distribuit în format 3D, IMAX 3D şi 4DX.
      Ofertele continuă să curgă pentru tânăra actriţă Jennifer Lawrence. După succesul imens din ultimii ani, Jennifer este căutată de cei mai mari regizori şi producători de la Hollywood.
      Începând cu octombrie 2014, Freeman Distribution devine oficial distribuitor al producţiilor Lionsgate/ Summit.
      Jennifer Lawrence revine pe marile ecrane în rolul lui Katniss Everdeen – cunoscută acum sub numele de Mockingjay – în cel de-al treilea film al francizei „Jocurile foamei”.

      8 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vedeta francizei „The Hunger Games”, Jennifer Lawrence a stabilit un nou record mondial, devenind eroina filmelor de acţiune cu cele mai mari încasări.

      6 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Jennifer Lawrence plănuieşte să renunţe la actorie după terminarea filmărilor pentru cea de-a treia parte a francizei The Hunger Games.

      14 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jennifer Lawrence şi-a arătat entuziasmul la cea de-a 70-a ediţie a Golden Globes.
      De când „Harry Potter And The Sorceror’s Stone” a ajuns pe rafturille librariilor în 1997 (acum 15 ani!), tipărirea cărţilor destinate tinerilor a devenit o afacere prosperă pentru editori.
      După ce a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor la sosirea în Philadelphia, actorul din „The Hunger Games” a început, în cele din urmă să lucreze la noul său proiect, „Paranoia”.
      Andrew Garfield a povestit într-un interviu recent, cum s-a îndrăgostit de colega sa din „Amazing Spider-Man”, Emma Stone.
      Emma Stone a mărturisit că a fost influenţată de starleta din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence în luarea hotărârii de a interpreta personajul Gwen Stacy în „The Amazing Spider-Man”.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 30