Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lumina rece a dimineţii - 2012 (The Cold Light of Day)

      Henry Cavill a declarat că a fost o mare onoare pentru el să lucreze cu starurile de la Hollywood, Sigourney Weaver şi Bruce Willis, în „The Cold Light of Day”.

      22 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La numai un an de când s-au logodit, Henry Cavill şi Ellen Whitaker au decis să se despartă şi să anuleze căsătoria.
      Bruce Willis a mărturisit recent că îi place să interpreteze rolul John McClane din filmele „Die Hard”.

      15 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      La mai bine de o lună de la naşterea fetiţei lor, Bruce Willis şi soţia sa, Emma Heming Willis, s-au hotărât să publice prima fotografie cu bebeluşul Mabel Ray Willis.

      14 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Ştiaţi că înainte să joace rolul principal în „Immortals”, Henry Cavill a fost numit de revista Empire, „cel mai ghinionist om de la Hollywood”?

      9 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Renumitul actor de acţiune, Bruce Willis are patru fete: Rumer Glenn (născută în 1988), Scout Larue (născută în 1991), Tallulah Belle (în 1994) şi Mabel Ray Willis (1 aprilie 2012).
      Bruce Willis este unul dintre actorii care poate interpreta orice gen de personaj, păstrându-şi naturaleţea şi zâmbetul seducător.
      Având şapte filme care urmează să fie lansate în următorii doi ani, Bruce Willis a reuşit să-şi consolideze imaginea de cel mai mare erou al filmelor de acţiune, care a existat vreodată.

      25 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis se întoarce din nou pe marele ecran pentru rolul unui agent de poliţie – dar acest personaj nu se asemanănă deloc cu cel interpretat de Bruce în “Die Hard” şi anume, John McClane.
      Stirile 1-9
      1
      din 9