Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Umbre întunecate - 2012 (Dark Shadows)

      20 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp şi-a încheiat oficial relaţia de 14 ani cu iubita sa, Vanessa Paradis.
      Actorul din „Pirates of the Caribbean” a primit trofeul „Generation Award”, pentru contribuţia adusă unor filme de excepţie, cum ar fi „Edward Scissorhands” sau „Fear and Loathing in Las Vegas”.
      Conform ultimelor ştiri, Chloe Moretz şi Aaron Johnson se află în ultimele negocieri pentru „Kick Ass 2”.
      Cu încasări de 70 de milioane de dolari, blockbuster-ul care îi are ca protagonişti pe Will Smith şi Tommy Lee Jones, a reuşit să câştige lupta pentru primul loc în box office.
      Potrivit Variety, actriţa Michelle Pfeiffer se află în negocieri pentru un rol în filmul lui Luc Besson, „Malavita”. Din distribuţie face parte şi Robert De Niro.
      Johnny Depp a fost întotdeauna destul de rezervat atunci când a venit vorba de viaţa sa privată.
      Actorul Johnny Depp, care se află momentan în New Mexico pentru filmările noului său proiect, „The Lone Ranger”, a devenit membru de onoare al tribului Comanche.
      Frumoasa actriţă Michelle Pfeiffer a declarat că este încă foarte îndrăgostită de soţul ei, David E. Kelley, cu care este căsătorită de 19 ani, spunând că este unul dintre oamenii pe care îi va respecta întotdeauna.
      DeVincentis este cunscut pentru scenariile filmelor „Grosse Pointe Blank” (1997) şi „High Fidelity” (2000).
      Probabil mulţi dintre voi cunoaşteţi acest titlu – „The Young and Prodigious Spivet”. Este un roman scris de Rief Larsen, însă nu despre asta vom vorbi în continuare.
      Actriţa de origine engleză a interpretat roluri principale în multe dintre filmele lui Burton, cum ar fi „Alice in Wonderland”, „Sweeney Todd” şi „Corpse Bride”.
      Jackie Earle Haley a dezvălut recent că era fan al serialului „Dark Shadows”.
      Eva Green a dezvăluit recent sursa ei de inspiraţie pentru personajul Angelique Bouchard, pe care îl interpretează în „Dark Shadows”.
      Johnny Depp a glumit pe seama faptului că este cel mai bun vampir de pe marele ecran.
      Pelicula regizată de Joss Whedon, care îi are în distribuţia sa pe Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Evans şi Chris Hemsworth a avut câştiguri de 29,1 milioane dolari vineri şi 44,5 milioane sâmbătă.

      13 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Ca şi cum nu ar fi destul de ocupată, Chloe Moretz a mai adăugat un rol la cariera ce se află în continuă dezvoltare.
      Actriţa a explicat că a fost mult timp admiratoarea serialului pe care se bazează comedia neagră "Dark Shadows".
      Actorul din „Dark Shadows” a mărturisit că nu se simţea deloc împlinit înainte de naşterea copiilor săi cu Vanessa Paradis.
      Actorul, care a colaborat cu Burton pentru a opta oară, în "Dark Shadows", consideră că îi este dator regizorului premiat la Emmy.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 27