Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rock pentru totdeauna - 2012 (Rock of Ages)

      Multă muzică, Tom Cruise cântă "Rock pentru totdeauna", acum pe BLU-RAY și DVD
      Tom Cruise a fost surprins de fotografi îndreptându-se spre Disney World, în Orlando, Florida, pentru a petrece o zi magică cu fiica sa, Suri.

      24 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se la muncă pentru cel mai nou film al său, Tom Cruise a fost surprins ieri, îndreptându-se spre o clădire de birouri din Londra, pentru a fi prezent la câteva întâlniri.
      La mai puţin de două săptămâni după ce Katie Holmes a decis să se despartă de Tom Cruise, cei doi au ajuns la o înţelegere.
      După ce a fost luat prin surprindere de vestea divorţului, Tom Cruise şi-a petrecut ziua de naştere fără fosta soţie şi fiica lor.
      Nu este deloc suprinzătoare apariţia actorului Alec Baldwin pe coverta revistei Vanity Fair, dat fiind faptul că noul său film, „Rock of Ages”, tocmai a fost lansat în cinematografe.
      Actorul, in vârstă de 49 de ani, a fost surprins duminică de paparazzi, pe platourile de filmare ale noii sale producţii, „Oblivion”, în Islanda.
      Au existat tot felul de zvonuri în ultimii ani că cei doi se despart, însă de data aceasta este adevărat, Tom Cruise şi Katie Holmes divorţează.
      Regizat de Joseph Kosinski, „Oblivion” îi are în distribuţia sa pe Tom Cruise, Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Melissa Leo şi Nikolaj Coster-Waldau.

      28 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      O altă zi, o altă speculaţie despre celebrul cuplu!
      Catherine Zeta-Jones avea nevoie de o noapte de relaxare împreună cu soţul ei, Michael Douglas având în vedere că în ultimele săptămâni a fost ocupată cu promovarea noului ei film, „Rock Of Ages”.
      Nu contează...este frumoasă oricum. Iubita lui Ryan Seacrest, a fost surprinsă de fotografi cu un nou look.
      Actriţa Julianne Hough este bucuroasă că dansul îndrăzneţ alături de Tom Cruise, a fost scos din filmul „Rock of Ages”, pentru că nu-şi dorea ca tatăl ei să vadă acea scenă picantă.

      21 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că stresul cauzat de planificarea nunţii a reuşit să facă ravagii în viaţa lui Alec Baldwin. Acesta a lovit un paparazzo în dimineaţa zilei de marţi (19 iunie), în faţa Oficiului Stării Civile din New York.
      Tom Cruise a primit zilele trecute premiul Entertainment Icon din partea Friars Club şi Friars Foundation, în New York.

      18 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea celui mai recent film al său, „Rock of Ages”, Catherine Zetta Jones a fost invitată zilele trecute la emisiunea „The Daily Show”, în New York City.
      Celebra cântăreaţă interpretează în mult aşteptata comedie, rolul proprietarei clubului Venus, în timp ce Cruise îl portretizează pe rockerul Stacee Jaxx.
      Actorul din „Mission: Impossible” interpretează rolul rockerului Stacee Jaxx în comedia „Rock of Ages”. Acesta a explicat cât de uimită a fost fiica lui, Suri atunci când i-a văzut înfăţişarea din timpul filmărlor.
      O mulţime de staruri s-au întrunit vineri seara (8 iunie), la Grauman’s Chinese Theatre din California, unde a avut loc mult-aşteptata premieră a filmului „Rock of Ages”.
      Jennifer Aniston şi iubitul său, Justin Theroux lucrează la un film scurt care este de fapt, o satiră la adresa jurnaliştilor din viaţa celebrităţilor.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 21