Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Total Recall: Memorie programată - 2012 (Total Recall)

      Vedetele sexului frumos au impresionat în ţinute care mai de care mai interesante la Premiile MTV VMA 2013, însă nu toate au reuşit să fie în centrul atenţiei.

      21 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se pe Coasta de Vest, Colin Farrell a fost suprins de paparazzi ieri (20 august), în timp ce îşi făcea cumpărăturile în Piaţa Gelson din Los Feliz, California.
      Cele două actriţe călătoresc în întreaga lume pentru a promova noul lor film, „Total Recall”, constituind principalul subiect al tabloidelor din ultima perioadă.
      Kate Beckinsale a declarat că simte nevoia să ia o pauză de relaxare după fiecare film.
      Actorul a declarat că a vrut să doarmă în patul protagonistului Douglas Quiad, înainte de începerea filmărilor, cu scopul de a intra în pielea personajului.
      Kate Beckinsale a declarat că nu i-a fost incomod să filmeze scene de sex în faţa soţului său.
      Jessica Biel a mărturisit că a fost constant inspirată de colegul său Colin Farrell în timpul filmărilor pentru „Total Recall”.
      Kate Beckinsale a declarat că a acceptat să joace în “Total Recall” pentru a-i speria pe viitorii iubiţi ai fiicei sale.

      3 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce miercuri (1 august) a păşit pe covorul roşu la premiera filmului “Total Recall” de la Hollywood, Jessica Biel a revenit în lumina reflectoarelor la o prezentare a aceluiaşi proiect, ce a avut loc ieri (2 august) la New York.

      2 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starurile din „Total Recall” s-au întrunit aseară la Hollywood, pentru premiera mult-aşteptatului film.
      Jessica Biel a mărturisit că este interesată să joace rolul lui April O’Neil în noul film cu ţestoasele ninja, destinat adolescenţilor.
      Kate Beckinsale a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, grăbindu-se spre maşină, însă având grijă să nu facă vreun pas greşit din cauza tocurilor foarte înalte.
      Jessica Biel a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi la Four Seasons, împreună cu o prietenă.

      13 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Creşterea temperatorilor pe întreg teritoriul Braziliei, l-a determinat pe Colin Farrel să-şi petreaca timpul pe plaja din Rio de Janeiro.
      Actorul Collin Farrell, interpretează în film rolul unui muncitor în constucţii care descoperă că este spion, după o experienţă chinuitoare cu compania Rekall.
      Potrivit Deadline, cei trei vor face parte din proiectul realizat de 20th Century Fox în colaborare cu Blue Sky Studios (producătorii renumitelor filme de animaţie „Ice Age” şi „Rio”).

      12 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jessica Biel a fost surprinsă miercuri (11 aprilie) de paparazzi, în timp ce îşi croia drumul prin agitaţia din Aeroportul Internaţional din Los Angeles.
      Potrivit Deadline, actriţa din „New Year’s Eve” va interpreta în filmul biografic „Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”, rolul Vera Miles.
      Stirile 1-18
      1
      din 18