Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cavalerul Negru: legenda renaşte - 2012 (The Dark Knight Rises)

      14 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      A întrecut “The Dark Knight Rises”, intrând în top 20 filme cu cele mai mari încasări, la nivel global.
      Basmul "A Christmas Carol", de Charles Dickens, devine film și va avea trei părți.
      „STAR WARS: TREZIREA FORŢEI” – cel mai recent film din franciza epică ştiinţifico-fantastică – promite să aducă Forţa şi mai aproape de fanii adevăraţi, deşi lansarea este complet învăluită în mister şi speculaţii.

      6 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      Actorul a decis să se întoarcă în lumea benzilor desenate atunci când a acceptat să-l interpreteze pe Rick Flagg în Suicide Squad, însă programul încărcat l-a forţat să renunţe, fiind înlocuit de Joel Kinnaman.
      Revista Men’s Health a publicat clasamentul celor mai în formă 50 de bărbaţi de la Hollywood. Pe primul loc s-a clasat starul Jason Statham.
      Potrivit unui articol publicat de site-ul Latino Review şi confirmat de Forbes, actorul Christian Bale îşi va relua rolul lui Batman, în filmul Justice League.
      Într-un interviu cu The Huffington Post, actorul a discutat despre şansa pe care o are filmul regizat de Christopher Nolan la Premiile Oscar din 2013.

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Trebuie să depui multă muncă şi resurse pentru a-l învinge pe Batman. Chiar dacă scenariul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” nu a fost spectacolos, secvenţele de luptă au fost la înălţime.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Chiar dacă filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” a fost lansat în cinematografe şi urmează să apară atât pe DVD cât şi pe Blu-ray, asta nu înseamnă că nu veţi mai vedea afişe inedite ale acestuia.
      Actorul Armie Hammer este curtat pentru rolul Batman

      30 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un vis devenit realitate! Începând de astazi, Anne Hathaway este o femeie căsătorită!
      Producătorii de la Warner Bros. au lansat recent un nou trailer cu ocazia lansării în varianta Blu-ray a “Cavalerului negru: Legenda renaşte”, care este similar cu cel oficial, excepţie făcând partea de final.
      Săptămana trecută scriam despre lansarea pe DVD a “Cavalerului negru: Legenda renaşte” şi despre zvonurile care circulau pe internet legate de posibilitatea includerii pe aceste suporturi a unor scene inedite.
      Christopher Nolan este renumit, printre altele, că nu include în filmele sale lansate pe DVD sau Blu-Ray, scene suplimentare care nu au fost văzute în cinematografe.
      Incasari record de peste un miliard de dolari, pentru filmul "Cavalerul negru: Legenda renaste", in timp ce productia The Avaengers atinge pragul de 1.5 miliarde de dolari
      Hans Zimmer a scris şi a înregistrat o nouă piesă, intitulată „Aurora”, dedicată victimelor din Colorado.
      Bucurându-se de o zi liniştită după tragediile recente, Anne Hathaway a fost fotografiată ieri după-amiază (24 iulie), în Hollywood, alături de logodnicul său, Adam Shulman.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 48