Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nuntă cu peripeţii - 2012 (The Big Wedding)

      Actorul premiat la Oscar, Morgan Freeman (The Dark Night Rises, Now You See Me) şi Diane Keaton (The Big Wedding) vor juca împreună, pentru prima dată, în comedia Life Itself.
      Nu este un secret că în spatele fiecărei nunţi se ascund şi multe poveşti haioase. Probabil că mulţi dintre voi aţi fost martorii unor momente caraghioase (uneori penibile) petrecute cu astfel de ocazii.
      Frumoasa actriţă din The Big Wedding, a obţinut un rol în filmul de acţiune Survivor, în care va juca alături de Clive Owen.

      10 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorul s-a alăturat distribuţiei din Hand of Stone, un film despre viaţa campionului la box profesionist, Roberto Duran.
      În fiecare an, după ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, au loc câteva petreceri, cea mai apreciată de starurile de la Hollywood fiind cea organizată de revista „Vanity Fair”.
      Jucătorul de basket de la echipa New Orleans Hornets, Robin Lopez a publicat această primă fotografie cu Sylvester Stallone şi Robert De Niro, de pe platourile de filmare ale peliculei Grudge Match.
      Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa din Les Miserables se află în negocieri pentru un rol în comedia lui Seth MacFarlane, A Million Ways to Die in the West.
      Starul de la Hollywood a apărut alături de regizorul David O Russell şi Bradley Cooper, la emisiunea lui Katie Couric.
      Actriţa premiată la Oscar a mărturisit că a fost destul de prudentă cu De Niro atunci când au lucrat pentru prima dată împreună, cu mulţi ani în urmă.
      Este ceva ce ne atrage la fiecare nou născut, iar micuţa Adalaide Marie Hope Kelley nu face excepţie.
      Stirile 1-10
      1
      din 10