Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      007: Coordonata Skyfall - 2012 (Skyfall)

      16 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      El speră ca filmările să înceapă peste spre sfârșitul anului.

      2 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre John Logan, cel care s-a aflat și în spatele celor mai recente filme cu James Bond.

      31 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      S-a speculat că ar putea fi din cauza banilor sau din cauza pauzelor dintre filme că Daniel, pare să se fi plictisit să joace acest rol.

      20 noiembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Cel mai scump şi cel mai lung film din seria James Bond, regizat de multipremiatul Sam Mendes după un scenariu semnat de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade, „SPECTRE” e la fel de exploziv ca „Skyfall”, dar depăşeşte orice aşteptare.
      S-a lansat primul poster pentru noul film din seria cu James Bond. Afişul îl are în prim plan pe actorul britanic Daniel Craig, care arată mortal!

      4 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Daniel Craig se pregăteşte să revină pentru a patra oară în rolul celui mai cunoscut spion, James Bond. În 2015, îl vom revedea pe actorul britanic, în vârstă de 46 de ani, în noul film din serie, care a primit şi un nume – Spectre.

      1 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      S-a tot zvonit în ultima vreme că Rihanna va interpreta rolul principal în următorul film James Bond. Cei de la HollywoodLife.com au făcut cercetări şi au aflat adevărul!
      Drama lui David O Russell a luat acasă în total cinci premii: „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai bună editare” şi „cel mai bun actor/cea mai bună actriţă”.
      Celebrul regizor a fost respins în anii 1970, atunci când i-a prezentat producătorului Albert R Broccoli propunerea lui.

      24 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      S-au descoperit mai mult de 20 de greşeli în filmul Skyfall.
      Sam Mendes a declarat pentru Collider, că s-a implicat în proiectul Skyfall, deoarece îşi dorea o astfel de provocare.
      Actorul de origine spaniolă şi-a inaugurat steaua joi (8 noiembrie), în cadrul unei ceremonii speciale, de la care nu au putut lipsi colegele sale din „Skyfall”, Berenice Marlohe şi Naomie Harris.
      Actorul în vârstă de 43 de ani, joacă în cel mai recent film James Bond, „Skyfall”, alături de actualul agent 007, Daniel Craig.
      Din cauza colapsului financiar al companiei MGM, timp de patru ani, de la filmul James Bond, „Quantum of Solace” până în prezent, nu s-a mai realizat nici unul.
      Barbara Broccoli a declarat că îşi doreşte ca Sam Mendes să regizeze un alt film cu James Bond.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 30