Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Saga Amurg: Zori de zi - partea II - 2012 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - partea II)

      Actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart a confirmat în mod oficial faptul că a primit un rol în noua comedie produsă de Warner Bros, „Focus”.
      S-a tot zvonit că Stewart a primit un rol alături Roshan în filmul lui Shekhar Kapur, „Paani”, dar l-a refuzat.
      Aşa cum era de aşteptat, pelicula regizată de Bill Condon, “Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, a debutat pe primul loc în box-office-ul american.
      Actorii din “Amurg” au strălucit încă o dată pe covorul roşu la premiera ultimului film din serie, “Zori de zi – Partea a II-a”, la Londra, oraşul natal al lui Robert Pattinson.
      Stewart a recunoscut în iulie că a fost implicată într-o aventură cu regizorul producţiei „Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders, în timp ce era cu Pattinson, dar se zvoneşte că cei doi s-au împăcat.
      Ce vedem de vineri în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 16 noiembrie. Vă aşteptăm în cinematografe! Vizionare plăcută!

      10 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit TheWrap, producătorii proiectului, care a fost intitulat iniţial „Kristy”, caută s-o atragă în echipa lor pe frumoasa din „Twilight Saga”.
      Actorul şi-a reluat rolul vârcolacului Jacob în ultimul film, „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”, alături de Robert Pattinson şi Kristen Stewart.
      Stewart îşi va încheia angajamentele pentru „The Twilight Saga”, cu o ultimă apariţie în „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”, ce va fi lansat pe 15 noiembrie.
      Marco Ochoa, a realizat un tutorial special în care ne prezintă un machiaj de vampir super sexy inspirat de personajul interpretat de Mia Maestro, Carmen.

      1 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Robert Pattinson, devenit cunoscut cu ocazia rolului din populara serie “Twilight / Saga amurg”, a fost imortalizat în ceară şi urmează să fie expus în celebrul Muzeu al Figurilor de Ceară din Marea Britanie.
      Ultima parte a seriei cu vampiri, destinată adolescenţilor, va fi lansată luna viitoare. A fost deja dezvăluit faptul că finalul filmului diferă de cel din cartea lui Stephenie Meyer.

      27 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Deşi nu mai era nevoie, producătorii de la Summit Entertainment îşi răsfaţă fanii cu un nou spot TV plin de acţiune şi suspans pentru ultimul film din celebra serie “Twilight / Amurg”.
      Robert Pattinson a mărturisit într-un interviu recent că scenele de sex dintre el şi Kristen Stewart sunt ridicole.

      17 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Kristen Stewart nu a pierdut nici un moment pentru a se apropia de barbatul iubit. Actriţa a cumpărat o casă în valoare de 2 milioane de dolari, la doar 500 m distanţă faţă de locuinţa lui Robert Pattinson.
      Frumosul cuplu, care încearcă să-şi refacă relaţia, a fost zărit sâmbătă seara (n.r. 13 octombrie) la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui prieten comun, în celebrul hotel hollywoodian Chateau Marmont.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 55