Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      J. Edgar - 2011 (J. Edgar)

      Leonardo DiCaprio a făcut un profit de 11,35 milioane de dolari din vânzarea casei sale din Malibu.
      Warner Bros a cumpărat drepturile pentru o adaptare ecranizată a romanului lui Dennis Lehane, „Live By Night”. Lehane este cunoscut pentru numeroasele cărţi ce au fost folosite în industria cinematografică.
      Actrita nominalizata la Oscar, care are o bogata cariera cinematografica, cu aparitii in “Mullholland Drive”, “The Ring” si "J. Edgar", si-a asigurat mult-ravnitul rol din filmul regizorului german, Oliver Hirschbiegel (Downfall).

      1 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Facandu-si pentru prima data aparitia in public, dupa incidentul din Texas, unde a fost arestat pentru consum de marijuana, Armie Hammer a participat duminica seara (29 ianuarie) la cea de-a 18-a editie a Premiilor Screen Actors Guild.
      Leonardo DiCaprio infrumuseteaza coperta revistei “GQ Australia”, numarul februarie/martie 2012.
      Seara de 15 ianuarie a fost una de neuitat pentru starurile prezente la evenimentul gazduit de Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.
      Reusind sa faca o impresie buna si de aceasta data, Leonardo DiCaprio si Gerard Butler au fost fotografiati la petrecerea organizata de Weinstein Company in noaptea de dupa decernarea Premiilor Golden Globe 2012 (15 ianuarie).
      Leonardo DiCaprio a prezentat-o pe noua sa iubita, Erin Heatherton, mamei lui. Desi binecunoscutul actor are o relatie cu frumoasa Erin doar din luna decembrie, este atat de indragostit de aceasta incat si-a dorit neaparat ca mama lui sa o cunoasca.
      Leonardo DiCaprio adora, cu siguranta, sa-si petreaca timpul in compania manechinelor. Ultima sa cucerire este un fotomodel care defileaza pentru Victoria's Secret, frumoasa blonda Erin Heatherton.
      Stirile 1-11
      1
      din 11