Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dreptate la înălţime - 2012 (Man on a Ledge)

      Actriţa în vârstă de 38 de ani, care interpretează în film rolul Effie Trinket, a declarat că temperaturile de pe platourile de filmare au crescut de cele mai multe ori la peste 100 de grade Fahrenheit (38 de grade Celsius).
      Elizabeth Banks a dezvaluit faptul ca unchiul ei este cel care a incurajat-o sa se apuce de actorie.
      Actrita Elizabeth Banks, care joaca in filmul "The Hunger Games" rolul lui Effie Trinket, a declarat ca fanii romanului lui Suzanne Collins (2008) nu vor fi dezamagiti de versiunea ecranizata.
      Sam Worthington a marturisit recent ca i-a fost frica sa nu cada de pe pervaz, in timpul filmarilor pentru "Man on a Ledge”.
      Filmul, regizat de Charlie Kaufman, se invarte in jurul unor nume mari din industria cinematografica: comedianul Nicolas Cage, scenaristul Steve Carell si blogger-ul Jack Black.
      Aseara a avut loc cea de 18-a editie “Screen Actors Guild Awards”. Evenimentul a avut loc la Shrine Exposition Center, din Los Angeles.

      27 ianuarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starurile din “Man on a Ledge” s-au intrunit luni seara (23 ianuarie) la Grauman’s Chinese Theatre din Los Angeles, unde a avut loc premiera mult-asteptatului film.

      21 ianuarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Incepand weekend-ul putin mai devreme, productia “Man on a Ledge” si-a facut introducerea printr-o ecranizare speciala, ce a avut loc la Hotelul Grand Tribeca din New York City, joi seara (19 ianuarie).
      Stirile 1-8
      1
      din 8