Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Oglindă, oglinjoară - 2012 (Mirror Mirror)

      Armie Hammer, Ben Kingsley, Michael Sheen, John Malkovich şi Theresa Palmer s-au alăturat distribuţiei „Cut Bank”, un film independent, cu un scenariu scris de Robert Patino.
      „The Hunger Games” şi-a păstrat poziţia pentru a treia săptămână în box office-ul american.
      Actriţa Lily Collins s-a confruntat cu o „schimbare ciudată” în viaţa ei, după ce a realizat că a devenit mult mai cunoscută în rândul oamenilor decât tatăl ei, Phil Collins.
      Julia Roberts a declarat că nu-şi va lăsa copiii sa se uite la noul ei film, „Mirror Mirror”. Actriţa joacă rolul reginei malefice Clementianna în pelicula adaptată după povestea fraţilor Grimm, Albă ca Zăpada.
      Cu o zi înainte de lansarea celui mai recent film al său, Julia Roberts a făcut o vizită la studiourile ABC, pentru o apariţie în emisiunea „Good Morning America”.

      27 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare ca Julia Roberts merge un pic cam departe cu rolul reginei malefice.
      Lily Collins se pregăteşte intens pentru lansarea noului ei film, „Mirror Mirror” ce va avea loc în data de 30 martie.
      În timp ce majoritatea oamenilor s-au bucurat de vremea frumoasă din weekend, Lily Collins a primit o petrecere minunată de ziua ei, sâmbătă seară (17 martie).
      Regizat de Harald Zwart („The Karate Kid” – 2010), filmul este o adaptare după cărţile autoarei Cassandra Clare, „The Moral Instruments”.
      În filmul „Mirror Mirror”, Julia Roberts interpretează rolul Reginei Malefice, mama vitregă a superbei Albă ca Zăpada (Lily Collins), care încearcă din răsputeri să rămână tânără şi frumoasă.

      9 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Lily Collins, Logan Lerman şi Kristen Bell, s-au alăturat distribuţiei filmului „Writers”.

      11 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuand sa ofere materiale noi, Relativity Media a lansat primul spot TV pentru pelicula “Mirror Mirror”.

      7 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Oferind o noua infatisare pentru mult-asteptatul film bazat pe faimosul basm, tocmai a fost lansat un nou cadru cu Lily Collins in rolul Albei ca Zapada, in “Mirror Mirror”.

      3 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adaugand inca o aparitie la colectia ei, Lily Collins infrumuseteaza de aceasta data coperta numarului din martie 2012 a revistei “Seventeen”.

      1 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Facandu-si pentru prima data aparitia in public, dupa incidentul din Texas, unde a fost arestat pentru consum de marijuana, Armie Hammer a participat duminica seara (29 ianuarie) la cea de-a 18-a editie a Premiilor Screen Actors Guild.
      Stirile 1-15
      1
      din 15