Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Eroi de sacrificiu 2 - 2012 (The Expendables 2)

      16 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Actrița Gong Li are în lucru un nou proiect: thriller-ul "Ana"
      Sylvester Stallone a primit recent un rol în „Reach Me”, o dramă scrisă şi regizată de unul dintre protagoniştii binecunoscuţi ai filmului „Cobra”, John Herzfeld.

      27 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Arnold Schwarzenegger pe coperta numărului de noiembrie al revistei Empire!
      Săptămâna trecută scriam un articol despre sugestia fanilor de a-l aduce pe John Woo în spatele camerelor de filmat pentru filmul „Eroi de sacrificiu 3”.

      21 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Cariera lui Sylvester Stallone se află într-o perioadă de revitalizare. Actor, regizor şi producător de film, cunoscut pentru rolurile din seriile "Rocky Balboa", "Rambo" şi “Eroi de sacrificiu”, Sly captează din nou atenţia publicului.
      Într-un interviu recent despre producţia „Trouble With The Curve”, Clint Eastwood a discutat despre evenimentele Convenţiei Naţionale a Republicanilor care au stârnit în ultima perioadă interesul mass-mediei.
      Aşa cum era de aşteptat, producţia “Eroi de sacrificiu 3" (The Expendables 3) a obţinut încasări la nivel mondial de peste 300 milioane de dolari şi, prin urmare, necesitatea apariţiei unui al treilea film era inevitabilă.

      3 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Se spune că "Lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca chiar şi cancerul. Păcat că Norris nu a plâns niciodată".
      Liam Hemsworth joacă în drama „Love and Honor” rolul Mickey Wright, un tânăr soldat din Vietnam care călătoreşte în America împreună cu cel mai bun prieten al său, Dalton Joiner (Austin Stowell).
      Mult aşteptata continuare a mega-producţiei semnate de Sylvester Stallone, “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2), ce adună în premieră absolută cei mai mari eroi ai filmelor de acţiune.

      29 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La şase săptămâni după ce fiul său, Sage (36 de ani) a murit pe neaşteptate, actorul şi-a pierdut acum singura soră.
      Producţia “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) va încerca să-şi păstreze poziţia de lider în box-office-ul american pentru al doilea weekend consecutiv
      Uitaţi de filmele de acţiune, aceşti tipi sunt cu adevărat comedianţi! Actorii din continuarea seriei “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) s-au reunit la Comic-Con şi ne-au oferit un show pe cinste.
      Jason Statham este în topul preferinţelor când vine vorba de eroii filmelor de acţiune!
      Terry Crews a declarat că a fost foarte încântat de colaborarea cu Chuck Norris pentru „The Expendables 2”.
      Filmul "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) a spulberat audienţele din S.U.A., deoarece îi aduce împreună pe cei mai cunoscuţi eroi ai filmelor de acţiune ai tuturor timpurilor.

      19 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea noului său film, „Expendables 2”, Jason Statham a fost invitat vineri (17 august) la „The Tonight Show with Jay Leno”.
      Jean-Claude Van Damme a declarat că îşi dorea demult să lucreze cu partenerii săi din „Expendables 2”: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone şi Bruce Willis.
      Kun Lieu a murit, iar un alt cascador a fost rănit în timpul filmării unei scene din “Expendables 2”, din cauza unei explozii planificate care nu a ieşit cum ar fi trebuit.
      Liam Hemsworth a declarat că a fost onorat să lucreze cu distribuţia de excepţie a filmului „Expendables 2”.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 29