Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tatăl fantomă - 2011 (The Phantom Father)

      Lucian Georgescu: “Filmul urmează a fi lansat în iarnă, în format DVD în Statele Unite ale Americii şi în Europa”
      Regizorii Tudor Giurgiu şi Lucian Georgescu, printre susţinătorii festivalului. Tatăl Fantomă prezentat în cadrul Festivalului.

      17 iulie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) împreună cu Primăria Sectorului 1 organizează – CINEMA ÎN PARC – eveniment ce va avea loc în Parcul Bazilescu

      11 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      “Tatăl Fantomă”, regizat de Lucian Georgescu, a fost selectat în competiţia Festivalului Internaţional de Film din Palm Beach, Florida (12 - 19 aprilie). Festivalul, fondat în 1996, este dedicat susţinerii noilor generaţii de cineaşti
      “Tatăl Fantomă”, regizat de Lucian Georgescu, a fost selectat în a 15-a ediție a Festivalului de Film European care are loc în luna martie la Chicago în cadrul Centrului “Gene Siskel”, cel mai important centru local de artă cinematografică.

      14 martie 2012

      Autor: Oksana Radu
      „Tatăl fantomă”, în regia lui Lucian Georgescu, va avea premiera africană în data de 15 martie în cadrul Festivalului internațional de film Films for Africa de la Capetown/Cape Winelands, Africa de Sud (14-24 martie 2012).

      5 martie 2012

      Autor: Oksana Radu
      FilmSi.ro şi Transilvania Film îţi aduc în dar de marţişor 3 invitatii duble la Tatăl fantomă în The Light Cinema, Bucureşti.

      5 martie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Tatăl fantomă, în regia lui Lucian Georgescu va avea premiera australiană în data de 7 martie în cadrul festivalului internațional de film de la Byron Bay, o stațiune estivală din apropierea orașului Brisbane.

      29 februarie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Scris si regizat de Lucian Georgescu, Tatăl fantomă este un road movie inspirat din nuvela "Almost Oriental" a lui Barry Gifford.
      Stirile 1-9
      1
      din 9