Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Taken 2: Teroare in Istanbul - 2012 (Taken 2)

      În urma acestui weekend Liam Neeson a restabilit ordinea în box office-ul românesc şi s-a impus ca lider absolut al încasărilor, generând venituri de peste 1.500.000 RON şi un număr de aproximativ 80.000 spectatori.
      Dupa succesul avut de „Taken 2”, regizorul Olivier Megaton a ales acelaşi gen de film pentru următorul proiect.
      Durul Liam Neeson se menţine ferm pe poziţie, ocupând pentru a doua oară consecutiv primul loc în Box Office-ul nord-american, învingând producţiile lansate recent, precum: “Argo”, “Sinister”, “Here Comes the Boom” şi “'Seven Psychopaths”.
      Dragii noştri, ştiţi care este singurul motiv pentru care Chuck Norris doarme cu pistolul deasupra pernei? Nu aţi aflat încă? Îi este teamă ca din dulapul lui să nu iasă Liam Neeson.

      3 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ei bine, chiar şi această apariţie “în roz” înseamnă publicitate pentru filmul “Taken 2”. După cum se ştie, octombrie este “luna mondială de luptă împotriva cancerului la sân”.
      Vă prezentăm un clip incitant pentru filmul "Taken 2: Teroare în Istanbul”, care îi are ca protagonişti pe Liam Neeson, Famke Janssen şi Maggie Grace.
      Cel mai nou trailer pentru continuarea filmului Taken 2: Teroare in Istanbul a fost lansat pe internet.
      Dacă nici aceste imagini noi din filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul" nu v-au convins, cu siguranţă scenele pline de acţiune şi dramatism dezvăluite în noul trailer vă vor capta atenţia.

      31 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adăugând un alt capitol la acest film interesant, „Taken 2” tocmai a lansat un trailer nou.
      Potrivit Variety, Luc Besson lucrează la o versiune ecranizată, în limba engleză, a celebrei cărţi din anul 1967, scrisă de Pierre Christin şi ilustrată de Jean-Claude Mézières.
      Continuarea filmului din 2008, urmăreşte povestea personajului interpretat de Liam Neeson, agentul CIA Bryan Mills, care este nevoit să-şi salveze soţia.
      Stirile 1-12
      1
      din 12