Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mizerabilii - 2012 (Les Miserables)

      26 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      După 27 de ani, filmul "Pretty Woman" revine în atenția noastră, doar că sub altă formă: aceea de musical.
      Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa din Les Miserables se află în negocieri pentru un rol în comedia lui Seth MacFarlane, A Million Ways to Die in the West.
      Actriţa a declarat recent că nu se aştepta să joace vreodată alături de staruri precum Hugh Jackman, Anne Hathaway şi Russell Crowe.
      Drama lui David O Russell a luat acasă în total cinci premii: „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai bună editare” şi „cel mai bun actor/cea mai bună actriţă”.
      Hugh Jackman a dezvăluit, glumind, că aşteaptă cu nerăbdare retragerea lui Daniel Craig din industria cinematografică, pentru a prelua rolul lui James Bond.
      Evenimentul ce a avut loc aseară în Leicester Square, Londra, a reunit nume mari din distribuţie precum Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Hugh Jackman şi Helena Bonham Carter.
      Pelicula adaptată de regizorul Tom Hooper după legendara piesă de teatru, a obţinut în total 10 nominalizări, inclusiv pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.
      Afişul japonez îi are în prim plan pe Hugh Jackman (Jean Valjean), Anne Hathaway (prostituata Fantine), Russell Crowe (inspectorul de poliţie Javert) şi Amanda Seyfried (fiica lui Fantine, Cosette).

      16 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Sydney Morning Herald, actorul originar din Noua Zeelandă (48 de ani) şi soţia sa australiană (43 de ani) s-au despărţit după 9 ani de căsătorie.
      Următorul film al lui Sacha Baron Cohen ar putea fi cel mai ciudat proiect al actorului de până acum. Trebuie să menţionăm că pelicula este bazată pe evenimente reale.

      28 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un nou spot TV a fost lansat online pentru adaptarea după romanul lui Victor Hugo, “Les Miserables”, în regia lui Tom Hooper.
      Anne Hathaway a dezvăluit că a fost „oarecum copleşită” de colaborarea cu Christian Bale, pentru filmarea peliculei „The Dark Knight Rises”.
      Anne Hathaway continuă promovarea noului ei film, „The Dark Knight Rises”, care va ajunge în cinematografe pe 27 iulie, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei Allure.
      Anne Hathaway se dedică, cu siguranţă, carierei sale. Mai nou, se zvoneşte că frumoasa actriţă ţine un regim sever de slăbit pentru a intra cât mai bine în pielea personajului pe care îl va interpretează în „Les Miserables”.
      Stirile 1-15
      1
      din 15