Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Transformers: Exterminarea - 2014 (Transformers: Age of Extinction / Transformers 4)

      Cel de-al cincilea film din seria Transformers – Transformers: The Last Knight / Transformers: Ultimul cavaler s-a lansat în weekendul trecut, ocupând prima poziţie la box office
      Regizorul Michael Bay și producătorul Steven Spielberg vin cu “cel mai bun Transformers de până acum”! Omenirea se confruntă cu o nouă amenițare înfricoșătoare pe cale să o distrugă.
      Blockbuster-ul „Dawn of the Planet of the Apes”, a avut un debut spectaculos în cinematografele din SUA, cu încasări de 73 de milioane de dolari.
      Noul film al lui Michael Bay, Transformers: Age of Extinction s-a clasat din nou pe primul loc în box office-ul american, cu un câştig de 36,4 milioane de dolari.

      15 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Paramount a lansat un nou trailer pentru cea de-a patra parte a SF-ului regizat de Michael Bay, ce îl are în rolul principal pe Mark Wahlberg.
      Paramount Pictures a lansat un nou poster pentru filmul exploziv regizat de Michael Bay, „Transformers: Age of Extinction”.
      Aflat în Las Vegas pentru a-şi promova noul proiect, Michael Bay a divulgat noi informaţii despre al 4-lea film din seria Transformers. Printre alte lucruri, acesta a confirmat participarea lui Stanley Tucci în Transformers 4.

      9 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce s-a discutat mult timp dacă Mark Walhberg va fi implicat sau nu în filmul lui Michael Bay, “Transformers 4”, se pare că în cele din urmă, starul se pregăteşte pentru filmări.
      Stirile 1-9
      1
      din 9