Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      On the Road - 2012 (On the Road)

      9 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Anul trecut a fost unul cu suişuri şi coborâşuri pentru Kristen Stewart. Actriţa a fost implicată într-un scandal, despre care presa a tot scris în paginile revistelor, blog-uri şi diverselor site-uri.
      Potrivit Deadline, Terrence Howard se va alătura actorilor Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Melissa Leo, Viola Davis, Maria Bello şi Paul Dano în thriller-ul „Prisoners”.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În ajunul lansării celui de-al cincilea film din franciza „Twilight”, a fost publicat online un nou trailer pentru pelicula „On the Road”, în care frumoasa Kristen Stewart interpretează rolul lui Marylou.
      Potrivit apropiaţilor actriţei, aceasta nu prea a putut dormi înainte de prima ei apariţie în public, după ce s-a aflat că l-a înşelat pe Robert Pattinson.
      „On The Road” va avea în curând premiera în America de Nord, la Festivalul de Film de la Toronto. Însă, până atunci fanii pot urmări un nou trailer!
      Kristen Stewart interpretează personajul Marylou în noul ei film „On the Road”, o adaptare a unui roman ce-i aparţine scriitorului Jack Kerouac.
      Stirile 1-6
      1
      din 6