Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Marea mahmureală 3 - 2013 (The Hangover Part III)

      Actorul din Marea Mahmureală III, Zach Galifianakis le-a explicat celor de la Flicks and Bits că a fost un prilej de bucurie pentru el să joace cu John Goodman în ultimul film din renumita franciză.
      După cum bine ştiţi Marea Mahmureală 2 a avut prea multe similitudini cu prima parte. Iată că finalul trilogiei va fi foarte diferit.
      Partenera lui Zach Galifianakis de la premiera filmului “Hangover Part III” este o femeie a străzii căreia actorul i-a cumpărat un apartament cu câţiva ani în urmă!
      Filmsi, MediaPro Distribution şi Warner Bros. Pictures te invită să vezi finalul epic al trilogiei haitei de lupi!
      Ultimul film din franciza Marea Mahmureală, produs de studiourile Warner Bros. a ajuns în Europa.
      Marea Mahmureală III este cel de-al treilea şi ultimul film din celebra serie regizată de Todd Phillips. Aşa cum ne-am obişnuit, ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis), au din nou probleme.
      Actorii din Marea Mahmureală III au ajuns aseară la Los Angeles, pentru premiera ultimului film din celebra serie a regizorului Todd Phillips.
      Starul din Marea Mahmureală, va interpreta rolul unui bucătar, dependent de droguri, în filmul Chef.

      30 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cel mai recent poster pentru Marea Mahmureală III, îl are în prim plan pe cel mai bun prieten al lui Alan, o girafă foarte prietenoasă.
      După cum a anunţat Deadline, starul din Hangover s-a alăturat distribuţiei filmului regizat de Gavin O’Connor, Jane Got a Gun. Cooper e preluat rolul lui Jude Law, acesta din urmă renunţând la proiect.
      Potrivit Deadline, actriţei Melissa McCarthy i s-a oferit un rol în drama „St. Vincent de Van Nuys”, alături de Bill Murray.
      Warner Bros. a lansat un nou afiş pentru Hangover 3, ultimul film din trilogia Hangover, care parodiază posterul lui Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua.

      2 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Deadline, Bradley Cooper va regiza şi va juca în remake-ul filmului Kokowääh.
      Potrivit Variety, Melissa McCarthy şi soţul ei, Ben Falcone vor regiza împreună comedia produsă de New Line Cinema, „Tammy”.
      Melissa McCarthy a declarat că îşi doreşte să joace în a doua parte a filmului „Bridesmaids”.
      După ce a fost nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun actor”, Bradley Cooper a obţinut deja un nou rol principal, în „The Man from Primrose Lane”.
      După ce scenaristul Craig Mazin, a primit numai recenzii negative din partea criticilor pentru „Hangover2”, acesta s-a hotărât să schimbe un pic subiectul filmului.

      23 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Starul Bradley Cooper a declarat că i-ar face plăcere să-l portretizeze pe ciclistul Lance Armstrong într-un film despre viaţa acestuia.

      20 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift, a pus ochii pe un tânăr chipeş de la Hollywood. Însă acesta nici nu a vrut să audă.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 26