Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cercul de foc - 2013 (Pacific Rim)

      Art Directorul "Metal Gear Solid", Yoji Shinkawa, a creat ilustraţia pentru lansarea 3D a filmului Cercul de Foc, în colaborare cu RealD 3D.
      Prodigiosul cineast Guillermo del Toro prezintă acţiunea SF Cercul de Foc, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, distribuită de MediaPro Distribution, din 12 iulie, în IMAX 3D şi cinematografele din toată ţara.
      Mereu am crezut că extratereştroi ne vor invada din spaţiu. Însă au venit din adâncurile Pacificului şi au crezut că nu vom face faţă atacului.
      Dacă credeaţi că au fost lansate deja prea multe postere cu uriaşii din Pacific Rim, vă înşelaţi! Astăzi, a apărut primul afiş cu giganticul Otachi Kaiju!

      26 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat un nou trailer pentru SF-ul Cercul de foc, filmul în care nişte monştri gigantici, cunoscuţi sub numele de Kajiu, declanşează un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma resursele umanităţii.
      A mai rămas mai puţin de o lună până la premiera noului film al lui Guillermo del Toro, Cercul de foc. Cei de la Warner Bros. continuă campania de promovare a peliculei prin materiale video şi reclame TV.
      Meciul dintre monştri al lui Guillermo del Toro, Pacific Rim, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an.
      Ce cuvinte vă vin în minte atunci când vă gândiţi la filmul Cercul de foc (titlu original Pacific Rim)? „Palpitant”, „impresionant”, „incitant”? Ei bine, regizorul Guillermo del Toro descrie noul său proiect, ca fiind „spectaculos”.
      Ei bine, ne-ar fi plăcut să vedem roboţii gigant, însă Guillermo del Toro tocmai a declarat că trailerul pe care vi-l prezentăm nu are nicio legătură cu „Pacific Rim”.
      Guillermo del Toro va converti filmul PACIFIC RIM în format 3D, proces care va dura 40 de săptămani.

      14 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În ciuda faptului că regizorul Guillermo del Toro nu îşi doreşte o lansare 3D a filmului Pacific Rim, cei de la Warner Bros au anunţat că filmul va suferi o conversie în acestă variantă.
      Calendarul lansărilor Warner Bros. pentru vara anului 2013 a început să prindă contur.
      Stirile 1-12
      1
      din 12