Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Iron Man - Omul de oţel 3 - 2013 (Iron Man 3)

      6 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmul a mai obținut aproximativ 56 de milioane de dolari, pe plan internațional, în cel de-al treilea weekend de rulare.

      28 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      A devenit al treilea film cu cele mai bune încasări, pe plan intern, din universul cinematografic Marvel.
      Seria "Fast and Furious" nu mai are nevoie de descriere. A înregistrat un real succes, așa că era de așteptat să existe un spin-off.
      Robert Downey Jr., actorul care îl interpretează pe Tony Stark în Iron Man – Omul de oţel 3, are „talentul” de a-i face pe cei mici să plângă.
      Gwyneth Paltrow a fost onorată de revista People cu titlul care anul trecut i-a revenit lui Beyonce – „cea mai frumoasă femeie din lume”.
      Potrivit The Hollywood Reporter, pelicula celor de la Marvel, va rula la un cinematograf din Nagoya, Japonia.
      Cei de la Marvel au dat publicităţii un nou poster cu unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului - Iron Man 3.
      Al treilea film din seria Iron Man se anunta un thriller de exceptie, în care Robert Downey se intoarce la rolul lui Tony Stark (Iron Man) alaturi de Scarlett Johansson şi Gwyneth Paltrow.
      Deşi şi-a ferit întotdeauna copiii de lumina reflectoarelor, Gwyneth Paltrow a distribuit o colecţie de fotografii din vacanţă cu familia sa, joi (10 ianuarie).
      Deşi Robert Downey Jr. este în prezent ocupat cu filmările celei de-a treia tranşe a francizei „Iron Man”, acesta mai are pe listă o altă serie populară care va avea o continuare, la un moment dat, în viitorul apropiat.
      Actriţa – care interpretează rolul Pepper Potts în filmele Iron Man – a spus ca e prea bătrână pentru a mai juca în filme de acţiune.

      17 aprilie 2012

      Autor: Alina Tudor
      Walt Disney China, Marvel Studios şi DMG Entertainement au semnat la Beijing contractul de producţie si distribuţie pentru Iron Man 3.
      Stirile 1-14
      1
      din 14