Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Efecte adverse - 2013 (Side Effects / Efectos secundarios)

      Actriţa Rooney Mara a înfiinţat propria organizaţie non-profit în Africa, în urma unei vizite la un orfelinat din Kenya.

      3 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Există un lucru pe care femeile gravide nu vor să-l audă. Channing Tatum le-a spus de curând reporterilor că este îngrozit de faptul că va deveni tătic.
      Noul thriller al filmului „Side Effects”, o prezintă pe Rooney Mara în rolul unei tinere care incepe să ia un medicament experimental, pe bază de prescripţie medicală, Ablixia, pentru a face faţă problemelor de anxietate cu care se confruntă.
      Rooney a mers să o sprijine pe sora ei, Kate la premiera noului său serial „House of Cards”, eveniment ce a avut loc la Alice Tully Hall, din New York City.
      Steven Soderbergh a declarat într-un interviu recent că nu-i place să facă acelaşi lucru, mai mult de un sezon, maxim două.
      Starul din “Side Effects” şi soţia lui însărcinată, actriţa Jenna Dewan au fost suprinşi de paparazzi în timp ce se plimbau, împreună cu cei doi câini ai lor, prin Runyon Canyon, Los Angeles.
      Compania de producţie Open Road a lansat de curând noi imagini de pe platoul de filmare al peliculei „Side Effects”, regizat de Steven Soderbergh.
      Stirile 1-8
      1
      din 8