Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Marele Gatsby - 2013 (The Great Gatsby 3D)

      Isla Fisher, Mark Ruffalo, Michael Caine, Morgan Freeman, Woody Harrelson şi Mélanie Laurent, au păşit pe covorul roşu la New York, pentru a-şi promova noul film.
      Oare pe cine a pus ochii de data aceasta Leonardo DiCaprio?
      După un weekend în care Marele Gatsby a avut încasări de peste 50 de milioane de dolari, starurile din mult aşteptata peliculă, au participat miercuri seară, la Festivalul de Film de la Cannes, în Franţa.
      Aseară, a avut loc cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, prilej pentru vedetele de la Hollywood să-şi etaleze ţinutele vestimentare.
      Ieri, 15 mai, a avut loc cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, care s-a deschis cu noua ecranizare a romanului "Marele Gatsby", în faimoasa sală „Grand Théâtre Lumière”.
      Joel Edgerton şi Michelle Williams vor interpreta rolurile principale în remake-ul thriller-ului italian The Double Hour.
      Dovedind că o dramă a cărui scenariu este inspirat dintr-un roman poate concura împotriva unui film de acţiune, pelicula lui Baz Luhrmann, Marele Gatsby a obţinut încasări de 51 milioane de dolari la debut, în box-office-ul nord american.
      DiCaprio interpretează rolul principal în filmul Marele Gatsby.
      Regizorul filmului Marele Gatsby, a dezvăluit pentru The Hollywood Reporter că îşi doreşte o nouă colaborare cu Leonardo DiCaprio.

      18 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Starul din The Great Gatsby, a declarat ca nu există nici un secret în spatele succesului său. Este pur şi simplu vorba de noroc.

      17 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa britanică Carey Mulligan (27 de ani) vă va încânta privirile cu câteva ţinute inspirate din anii 1920, În numărul din mai al celebrei publicaţii Vogue.
      Warner Bros. Pictures a lansat un nou afiş cu pelicula regizată de Baz Luhrmann – Marele Gatsby. Îl puteţi vedea mai jos!
      Bucurându-se de o bine-meritată pauză de relaxare, Leonardo DiCaprio a fost surprins de paparazzi în timp ce se relaxa pe o plajă din Miami, ieri după-amiază.
      Ce l-a determinat pe Leonardo DiCaprio să ia această hotărâre? Ei bine, chipeşul actor se simte epuizat după ce a muncit din greu în ultimii ani.
      Stirile 1-14
      1
      din 14
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!