Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rush: Rivalitate şi Adrenalină - 2013 (Rush)

      6 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Protagonista peliculei "The Girl with the Dragon Tattoo" va juca în "Angel of Mine", o dramă psihologică.

      26 noiembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      După ce au colaborat cu succes în filmul „Rush”, Ron Howard şi Chris Hemsworth se reunesc pentru o nouă şi terifiantă producţie.
      Liderul distribuției cinematografice pe piața din România, MediaPro Distribution este onorat să anunțe că patru dintre filmele aflate în portofoliul său au reușit performanța de a obține nu mai puțin de 15 nominalizări.

      13 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Sezonul premiilor se apropie, aşa că e timpul să vedem ce filme intră în marea cursă. Vă prezentăm mai jos o listă cu producţiile care au şanse la Oscar 2014.
      Regizat de Alfonso Cuaron, SF-ul „Gravity: Misiune în spaţiu” a ocupat, fără probleme, prima poziţie în box office-ul nord-american, însumând încasări de 55,5 milioane de dolari.
      Inspirat de controversata competiţie Grand Prix din 1976, filmul „Rush: Rivalitate şi Adrenalină” are premiera oficială vineri, 27 septembrie, la Grand Cinema Digiplex.
      Chris Hemsworth nu este singurul care a trebuit să facă eforturi pentru a intra cât mai bine în pielea personajului din filmul Rush. Colegul său, Daniel Bruhl a trecut, de asemenea, printr-o transformare.
      Ron Howard şi actorii Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Alexandra Maria Lara, Olivia Wilde te invită în culisele unei lumi pline de pericol, acţiune, sex, rivalitate, ambiţie şi dragoste.
      Chiar dacă nu se află în top-ul preferinţelor criticilor, noul film al regizorului Ron Howard este foarte distractiv.
      Ron Howard, regizorul unor producţii precum Apollo 13, The Da Vinci Code şi Angels and Demons, ne aduce pe marile ecrane confruntarea legendară dintre pilotul de Formula 1 James Hunt (Chris Hemsworth) şi rivalul său Niki Lauda (Daniel Bruhl).
      Actriţa principală din filmul Rush, Olivia Wilde a făcut furori la premiera peliculei din Marea Britanie.
      Stirile 1-13
      1
      din 13