Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Man of Steel: Eroul - 2013 (Man of Steel / Superman: Man of Steel)

      „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii” ajunge în premieră pe marile ecrane din 25 martie, iar biletele pentru primele spectacole s-au pus deja în vânzare în cinematografele din toată ţara.
      Mai sunt doar trei luni până la lansarea super aventurii “Batman vs. Superman: "Zorii dreptăţii- 2016 (Batman vs. Superman: Dawn of Justice)"
      Starul din Magic Mike XXL, a mărturisit într-un podcast al site-ului Happy Sad Confused, că la începutul anilor 2000, a fost ales să-l interpreteze pe Superman într-un film regizat de Brett Ratner, după un scenariu scris de J.J. Abrams.

      4 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că starul din Man of Steel are o nouă iubită. Henry Cavill a fost fotografiat alături de actriţa Kaley Cuoco, la cumpărături în Los Angeles.
      După cum a declarat actorul însuşi, copiii lui sunt mai încântaţi de noul film cu Superman, decât el. Charles (9 ani) şi Tennyson (6 ani) iubesc filmul lui Zack Snyder.

      19 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la Deadline, Russell Crowe îşi va face debutul regizoral cu drama The Water Diviner.
      Din 21 iunie, Henry Cavill este noul salvator al omenirii. Uită ce ştiai până acum despre cel mai iubit supererou din toate timpurile.
      Zilele acestea are loc cea de-a 59-a ediţie a Festivalului de Film de la Taormina. Aflat în Italia pentru premiera noului său film, Man of Steel, starul australian Russell Crowe a primit Premiul Taormina pentru Artă.
      Diane Lane şi Kevin Costner îi interpretează pe părinţii adoptivi ai lui Clark Kent (Henry Cavill) în filmul Man of Steel, regizat de Zack Snyder.

      14 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorii din Man of Steel, îşi continuă turneul de promovare al noului lor proiect. Miercuri, 12 iunie, aceştia au ajuns la Londra pentru premiera europeană a mult aşteptatului film.
      Potrivit celor de la Deadline, realizatorii filmului Man of Steel au anunţat deja o continuare pentru noua ecranizare a poveştii lui Superman.
      Actori, oameni din spatele camerelor de filmat şi alte personalităţi de la Hollywood, cu toţii au păşit aseara, pe covorul roşu la New York, pentru premiera filmului Man of Steel.
      După câţiva ani în care a lipsit de pe marile ecrane, îndrăgitul personaj revine în lumina reflectoarelor, în filmul Man of Steel, regizat de Zack Snyder.
      Având în vedere că mai sunt doar două săptămâni până la lansarea filmului Man of Steel, ar cam fi momentul să vorbim despre distribuţia filmului.
      Anul acesta se împlinesc 75 de ani de la apariţia îndrăgitului supererou. Cu această ocazie, regizorul Zack Snyder va regiza un scurtmetraj animat cu Superman.
      Henry Cavill îl interpretează pe Superman în filmul Man of Steel, cea mai recentă adaptare pentru marele ecran a poveştii renumitului supererou.
      Potrivit celor de la Variety, Henry Cavill se află în negocieri cu Warner Bros, pentru a-l înlocui pe Tom Cruise în filmul The Man From U.N.C.L.E.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 25