Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Godzilla 3D - 2014 (Godzilla)

      19 august 2014

      Autor: Oana Mosor
      Studiourile Warner Bros. şi Legendary Pictures au anunţat că o continuare a filmului Godzilla 3D va fi lansată pe 8 iunie 2018. Filmul va fi regizat tot de Gareth Edwards.
      Probabil cu toţii sunteţi curioşi cine este omul care a inventat şopârla gigant. Numele lui este Eiji Tsuburaya şi este cunoscut în Japonia drept maestrul okusatsu, adică al efectelor speciale.

      16 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Godzilla a revenit pe marile ecrane într-un film impresionant, realizat de Gareth Edwards, regizorul supranumit „maestrul monştrilor”.
      Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acţiune Godzilla 3D, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures care are premiera în cinematografele din ţară pe 16 mai.

      14 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Godzilla este cel mai renumit monstru din lume. Prin urmare, este de înţeles de ce întreg Bulevardul Hollywood a fost închis pentru premiera noii versiuni a filmului cu reptila gigant.
      Este ceva normal ca la 60 de ani să iei un pic în greutate, dar nu este de acceptat dacă eşti Godzilla...cel puţin aşa cred japonezii.
      Elizabeth Olsen s-a logodit cu actorul Boyd Holbrook în luna martie a acestui an. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Very Good Girls” în 2012 şi de atunci sunt de nedespărţit.

      6 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Au mai rămas doar zece zile până la premiera celui mai aşteptat film al anului, aşa că am revenit cu noutăţi: cinci clipuri care prezintă diverse aspecte ale filmului.
      Noul clip dezvăluie o scenă pe care o aşteptam cu toţii: lupta dintre Godzilla şi cel mai mare adversar al său.
      Warner Bros. şi Legendary Pictures au lansat un nou material video pentru Godzilla, care oferă o imagine foarte clară a legendarului monstru.
      Creatura gigantică trezită la viaţă în 1954 se întoarce pe marile ecrane din 16 mai, într-o realizare spectaculoasă ce foloseşte şi tehnologia 3D.

      27 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. şi Legendary Pictures au lansat cel de-al doilea trailer pentru filmul Godzilla, regizat de Gareth Edwards.
      Stirile 1-12
      1
      din 12