Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sin City: Am ucis pentru ea - 2013 (Sin City: A Dame to Kill For / Sin City 2)

      Având în vedere că vremea din acest weekend nu se anunţă prea bună pentru stat pe-afară, vă oferim 5 posibilităţi de petrecere a timpului liber.
      Jessica Alba reuşeşte să atragă atenţia indiferent cu ce este îmbrăcată. La premiera filmului „Sin City: A Dame to Kill For” actriţa a ales o rochie albastră mulată, care i-a scos în evidenţă formele apetisante.
      Vedeta muzicii pop are o scurtă apariţie în Sin City: A Dame to Kill For, film ce se va lansa în România în această vară.
      În luna august, fanii pot urmări la cinema blockbustere precum Gardienii Galaxiei şi Eroi de Sacrificiu 3. În rest, vom avea comedii şi filme de vară. Iată care sunt premierele lunii august la cinema.

      1 august 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cu un fizic impecabil, Jessica Alba este una dintre cel mai dorite femei din lume. Și-a început cariera la 13 ani, odată cu rolurile din filmele Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack.
      S-a lansat un nou trailer pentru Sin City: A Dame to Kill For. În cele mai multe imagini din clip, apare femeia fatală, Eva Green. Alături de ea, îl regăsim şi pe Mickey Rourke, care se întoarce în rolul lui Marv.

      11 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Jessica Alba s-a născut pe 28 aprilie 1981 în California. A avut o copilărie chinuită, suferind de mai multe boli precum pneumonie, peritonită, astm şi tulburare obsesiv-compulsivă.
      Realizatorii filmului Sin City: A Dame to Kill For, au lansat un poster cu Eva Green, care a fost interzis de MPAA (Motion Picture Association of America).

      27 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După ce la începutul lunii v-am prezentat primul trailer pentru Sin City: A Dame to Kill For, acum a venit momentul pentru un nou clip...este mai scurt, dar cuprinde imagini mult mai sexy.
      Unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an şi-a lansat primul trailer. Sin City: A Dame to Kill For este continuarea filmului Sin City din 2005 şi este regizat de acelaşi regizor, Robert Rodriguez.
      Stirile 1-10
      1
      din 10