Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gardienii galaxiei - 2014 (Guardians of the Galaxy / Full Tilt)

      15 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      "Guardians of the Galaxy Vol. 3." va avea premiera în 2020.

      17 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Se pare că e la modă ca jocurile să fie adaptate pentru marile ecrane. Tocmai s-a anunțat încă un proiect de acest fel: "Detective Pikachu."
      Au trecut Premiile Oscar, dar asta nu înseamnă că s-au terminat evenimentele din lumea cinematografică pe anul acesta.

      28 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Probabil cu toţii aţi auzit de Indiana Jones, seria de filme regizate de Steven Spielberg, cu Harrion Ford în rolul marelui aventurier. Hollywood-ul vrea sa readucă pe marile ecrane personajul care a scris istorie la Hollywood.

      30 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa din Guardians of the Galaxy a pozat complet goală în cel mai recent număr al revistei Women’s Health.
      Îmbrăcată într-o rochie dantelată, pe care a accesorizat-o cu o curea argintie şi pantofi cu toc, actriţa în vârstă de 36 de ani a reuşit din nou să atragă atenţia şi să-şi eclipseze colegii.
      Actriţa din “Gardienii Galaxiei”, Zoe Saldana a pozat pentru ediţia din luna august a revistei Marie Claire, pentru care a acordat şi un interviu în care vorbeşte despre relaţia cu soţul său Marco Perego.

      8 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Au fost publicate câteva imagini noi din mult aşteptatul film al regizorului James Gunn, Gardienii Galaxiei, care va ajunge în cinematografe pe 1 august.

      17 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      „Dacă noi nu protejăm galaxia, atunci cine să o facă?”, întreabă Star-Lord în noul clip al filmului Gardienii Galaxiei...o poveste pe care nu trebuie să o ratezi, la începutul lunii august.
      Unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii, Guardians of the Galaxy va ajunge în cinematografe pe 1 august. Cu toate că mai sunt doar două luni până la premieră, producătorii vin cu o nouă surpriză.

      18 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filmul, în regia lui James Gunn, va intra în cinematografe pe 1 august. Până atunci v-am mai pregătit câteva imagini, în care apar Chris Pratt, Zoe Saldana şi Dave Bautista.

      16 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Vin Diesel a semnat recent un contract pentru rolul principal din Soldiers of the Sun, o poveste scrisă de Arash Amel (Grace of Monaco), care s-ar putea transforma într-o franciză a studiourilor Universal.
      Stirile 1-15
      1
      din 15