Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Greu de pensionat 2 - 2013 (Red 2)

      În urma unui sondaj, peste 2000 de fani ai filmelor au stabilit că Helen Mirren şi George Clooney au îmbărtrânit cel mai frumos.
      După ani de zile în care s-a luptat cu bolile psihice ale soţiei sale, Michael Douglas s-a hotărât să renunţe!
      În 2010, echipa nebună de pensionari extrem de periculoşi a luat marile ecrane cu asalt în RED /Greu de Pensionat. În 2013, se întorc.

      27 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. A cunoscut faima internaţională în anul 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”.
      Într-un interviu acordat celor de la Echo News, Helen Mirren a făcut câteva dezvăluiri despre cel mai recent personaj al său.
      Emma Heming (actriţă şi fotomodel) s-a născut pe 18 iunie 1978 în Malta. A lucrat pentru nume mari din industria modei, precum Christian Dior, Paco Rabanne, Chanel, Valentino, John Galliano şi Ralph Lauren.
      Vedetele din Red 2 continuă promovarea mult-aşteptatului film, care se va lansa şi în România pe 2 august, cea mai recentă premieră fiind cea de la New York.
      Actriţa Catherine Zeta-Jones a realizat recent o şedinţă foto împreună cu colegul său din „Greu de pensionat 2”, Lee Byung Hun. Puteţi vedea fotografiile în numărul din august al revistei „Elle”.
      În Greu de pensionat 2, Frank Moses, personajul interpretat de Bruce Willis, are de-a face cu o mulţime de criminali şi infractori. Unul dintre aceştia este Han (Byung-Hun Lee), un asasin din Hong Kong.
      Deşi se apropie de 70 de ani, Helen Mirren încă ştie cum să atragă atenţia. Actriţa deţinătoare a unui premiu Oscar, a purtat la premiera filmului Red 2, o ţinută care a stârnit controverse.
      Toate privirile au fost aţintite asupra ei, la premiera filmului Red 2, ce a avut loc aseară la Los Angeles.

      25 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Summit Entertainment a lansat primul clip din Red 2 / Greu de pensionat 2. Îl puteţi urmări mai jos.
      Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren şi Catherine Zeta-Jones sunt pregătiţi să-şi înfrunte duşmanii în cea de-a doua parte a filmului Red, lansat în 2010.
      Stirile 1-13
      1
      din 13