Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Prizonier în timp - 2014 (Edge of Tomorrow)

      6 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre un lungmetraj care va prezenta lupta dintre Ford și Ferrari, pentru supremația pieței auto.

      7 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Sony au început un proiect nou bazat pe Venom, personajul negativ din Spider-Man.
      Actriţa din „Edge of Tomorrow”, a fost fotografiată pentru prima dată alături de bebeluşul ei, în timp ce îi făcea o vizită lui Jimmy Kimmel, în Hollywood.
      Carismaticul actorul nominalizat la Oscar Tom Cruise şi frumoasa Emily Blunt joacă în Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp, noul thriller science-fiction produs de Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures.
      Tom Cruise şi Emily Blunt au participat într-un interval de 24 de ore la trei premiere ale filmului Edge of Tomorrow, în trei ţări diferite. În mod surprinzător, cei doi actori au făcut faţă acestei provocări epuizante.
      Echipa de marketing a producţiei “Edge of Tomorrow”, a lansat încă 4 clipuri ce includ câteva scene noi, momente de pe platourile de filmare, precum şi interviuri cu protagoniştii Tom Cruise şi Emily Blunt.
      Edge of Tomorrow este unul dintre cele mai aşteptate SF-uri ale lui 2014. Ţinând cont de materialele video lansate, filmul are mari şanse de reuşită.
      Fotografia îl prezintă pe personajul lui Cruise, locotenent-colonelul Bill Cage, îmbrăcat într-un costum de luptă robotizat.

      18 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adaptat de regizorul Christopher McQuarrie după romanul autorului britanic Lee Child, One Shot, filmul „Jack Reacher” îl prezintă pe Cruise în rolul unui fost poliţist care este chemat să investigheze asasinarea a cinci persoane.
      Potrivit Deadline, actorul din „Lawless”, Tom Hardy se află în negocieri pentru rolul alpinistului George Mallory într-un film despre expediţiile acestuia pe Muntele Everest, în timpul anilor 1920.
      Este o zi minunată pentru fanii “Six Degrees of Kevin Bacon”, având în vedere că Bill Paxton şi Tom Cruise ar putea juca în cele din urmă împreună, pentru prima dată în cariera lor de treizeci de ani.
      Stirile 1-14
      1
      din 14