Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Maleficent - 2014 (Maleficent)

      Angelina Jolie nu este deloc încântată de decizia judecătorilor de a-l lăsa pe Brad Pitt să petreacă timp zilnic alături de cei șase copii.
      După un an excelent, Robert Downey Jr. a câştigat 2 trofee la gala People’s Choice Awards: cel mai bun actor dramatic si cel mai bun actor al anului.
      Angelina Jolie şi Elle Fanning îşi continuă turneul de promovare a noului lor film, Maleficent cu o oprire în Japonia. Cele două actriţe au sosit ieri la Tokyo, pentru a lua parte la premiera peliculei.
      Angelina Jolie a primit titlul de Honorary Dame (echivalentul feminin al titlului de Cavaler) din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu ocazia acordării distincţiilor onorifice Royal’s Birthday Honours.
      Cariera Angelinei Jolie se apropie de sfârşit! Într-un interviu recent acordat postului BBC, actriţa din Maleficent, a mărturisit că este decisă să se retragă din actorie.
      Dacă nu vă veţi petrece weekend-ul departe de casă, vă invităm la cinema. Iată ce propuneri avem pentru voi: un film românesc, o producţie Disney în care Angelina Jolie joacă rolul principal, dar şi două filme de epocă.
      Brad Pitt a participat ieri la premiera filmului Maleficent, în care partenera sa de viaţă, Angelina Jolie joacă rolul principal. Evenimentul a avut loc la El Capitan Theater din Los Angeles.
      Angelina Jolie şi Brad Pitt vor juca împreună într-un film, al cărui scenariu a fost scris chiar de frumoasa actriţă.

      30 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După un aprilie mai mult decât relaxat, cu puţine premiere în cinematografe, oferta pentru luna mai este mult mai bogată şi diversificată. Iată care sunt recomandările noastre.
      Cu o impresionantă pereche de coarne şi un look senzaţional, Angelina Jolie ne surprinde din nou în noul film Disney, Maleficent. Actriţa a filmat câteva scene în care zboară.
      Stirile 1-16
      1
      din 16