Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Orașul corupt - 2013 (Broken City)

      31 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Mult aşteptatul film „Broken City” nu a fost tocmai aşa cum ne imaginam. Regizorul Allen Hughes şi scriitorul Brian Tucker s-au străduit poate prea mult, să ne arate viaţa din New York, de la mijlocul anilor 1970.
      Mark Wahlberg a mărturisit că i-a făcut plăcere să joace alături de Russell Crowe în „Broken City”.
      Actorul a declarat că fanii starului muzicii pop sunt încântaţi de ideea că cei doi vor face echipă pentru o nouă producţie.
      Se pare că în cele din urmă, Russell Crowe s-a hotărât să clarifice zvonurile legate de o posibilă idilă cu actriţa Dita Von Teese, prin intermediul contului său de pe Twitter.
      Frumoasa actriţă a declarat că i-ar plăcea să lucreze într-un film bollywoodian.
      Mark Wahlberg va ocupa din nou scaunul de producător, pentru un nou proiect realizat de Universal. Potrivit THR, Wahlberg va produce un film despre pirateria pe internet.

      16 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Sydney Morning Herald, actorul originar din Noua Zeelandă (48 de ani) şi soţia sa australiană (43 de ani) s-au despărţit după 9 ani de căsătorie.

      4 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      După prezentarea afişului, care îi are în prim plan pe Russel Crowe şi Mark Wahlberg, alături de câteva imagini din film, a venit şi rândul trailerului oficial să fie lansat.
      Stirile 1-8
      1
      din 8