Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Riddick: Stăpâneşte întunericul - 2013 (Riddick 3 / Riddick: Rule the Dark)

      Astăzi vă prezentăm un calup de patru postere, toate alese pe sprânceană, pentru filmele „Gravity”, „The Secret Life of Walter Mitty”, „47 Ronin” şi „Riddick”
      Toţi fanii proiectului de suflet al lui Vin Diesel, „Riddick” ştiu că a fost nevoie de aproape 10 ani pentru realizarea filmului.
      Este o perioadă foarte încărcată pentru Vin Diesel. După ce zilele trecute a primit mult aşteptata stea pe Walk of Fame, în luna septembrie va lansa proiectul lui de suflet, Riddick.
      Actorul, în vârstă de 46 de ani, care s-a făcut remarcat în mai multe filme de acţiune precum XXX, The Fast and the Furious şi Riddick, a primit luni o stea pe Hollywood Walk of Fame.

      16 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Vin Diesel a semnat recent un contract pentru rolul principal din Soldiers of the Sun, o poveste scrisă de Arash Amel (Grace of Monaco), care s-ar putea transforma într-o franciză a studiourilor Universal.
      Este protagonistul uneia dintre cele mai de succes francize de la Hollywood, Fast and Furious şi unul dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.

      15 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Actorul Vin Diesel a postat pe pagina lui de Facebook trei fotografii noi din timpul filmărilor la pelicula „Riddick”. Prima imagine prezintă gura unei creaturi extraterestre.
      Stirile 1-7
      1
      din 7