Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Scenariu pentru happy-end - 2012 (Silver Linings Playbook / L'orlo argenteo delle nuvole)

      Jennifer Lawrence a realizat un pictorial incendiar pentru noul număr al revistei Vanity Fair şi a acceptat să vorbească pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicată din cauza unui hacker.
      Warner Bros. a lansat primul trailer pentru filmul lui Clint Eastwood, „American Sniper”. Rolul principal este interpretat de Bradley Cooper, care este implicat şi ca producător.
      Cu un Premiu Oscar şi alte şapte nominalizări la ediţia de anul acesta, filmul Scenariu pentru happy-end îi aduce pe Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence într-o poveste desprinsă din realitate.
      După cum a anunţat Deadline, starul din Hangover s-a alăturat distribuţiei filmului regizat de Gavin O’Connor, Jane Got a Gun. Cooper e preluat rolul lui Jude Law, acesta din urmă renunţând la proiect.

      2 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Deadline, Bradley Cooper va regiza şi va juca în remake-ul filmului Kokowääh.
      Starul de la Hollywood a apărut alături de regizorul David O Russell şi Bradley Cooper, la emisiunea lui Katie Couric.
      După ce a fost nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun actor”, Bradley Cooper a obţinut deja un nou rol principal, în „The Man from Primrose Lane”.

      23 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Starul Bradley Cooper a declarat că i-ar face plăcere să-l portretizeze pe ciclistul Lance Armstrong într-un film despre viaţa acestuia.
      Warner Bros. a obţinut drepturile de metraj pentru „Dark Invasion”, un thriller care îl va avea în centrul acţiunii pe Bradley Cooper (Silver Linings Playbook).

      14 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jennifer Lawrence şi-a arătat entuziasmul la cea de-a 70-a ediţie a Golden Globes.
      Filmul regizorului David O. Russell, „Silver Linings Playbook” a obţinut numeroase nominalizări la premiile Oscar zilele trecute (inclusiv pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu).
      Drama lui David O Russell a luat acasă în total cinci premii: „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai bună editare” şi „cel mai bun actor/cea mai bună actriţă”.
      Pelicula adaptată de regizorul Tom Hooper după legendara piesă de teatru, a obţinut în total 10 nominalizări, inclusiv pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.
      Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul David O Russell a lăudat-o pe actriţă la o prezentare a comediei/dramei „Silver Linings Playbook”.
      Starul din „Ranging Bull” a discutat despre această problemă la Festivalul de Film Doha Tribeca, eveniment organizat de Robert De Niro şi Doha Film Institute, în Qatar.
      Stirile 1-16
      1
      din 16