Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă - 2015 (Mission: Impossible - Rogue Nation)

      Dacă îţi place acţiunea și intriga, nu rata povestea captivantă a agentului Ethan Hunt (Tom Cruise) în încercarea sa de a opri o amenințare globală.
      În urma weekend-ului de lansare, „Agentul de la U.N.C.L.E.” a devenit liderul box office-ului românesc, fiind vizionat de 30.862 spectatori şi generând încasări în valoare de 610.102 RON.
      Popularitatea lui Tom Cruise, cascadoriile spectaculoase și rețeta impecabilă a seriei vor face cu siguranță din „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” filmul cu cele mai mari încasări ale verii.
      Joi, 23 iulie 2015, a avut loc la Viena premiera mondială Mission Impossible: Rogue Nation / Misiune Imposibilă: Națiunea secretă.
      Ne face plăcere să vă anunţăm că s-a lansat primul trailer oficial pentru filmul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea ascunsă"!
      Săptămâna trecută au început filmărle celei de-a cincea părţi a francizei Mission: Impossible, în Viena, Austria, iar primele imagini nu au ezitat să apară.
      Imediat ce Brad Bird a confirmat faptul că nu va mai regiza “Misiune imposibilă V”, producătorii de la Paramount Pictures au pornit în căutarea unui nou regizor.
      Stirile 1-7
      1
      din 7