Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jocul lui Ender - 2013 (Ender's Game / El juego de Ender)

      Potrivit celor de la The Wrap, autorul a vândut drepturile de producţie în urmă cu 10 ani, iar contractul nu includea nici o clauză legată de un procentaj din încasările filmului.
      O echipă de designeri de la Audi, a petrecut mai bine de un an pentru a realiza un concept special pentru filmul Jocul lui Ender, un SF bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Orson Scott Card.

      23 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Într-un interviu recent acordat celor de la Belfast Telegraph, actorul britanic a declarat că a semnat un nou contract cu cei de la Marvel.

      17 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Regizat de Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine), „Jocul lui Ender” este unul dintre cele mai aşteptate SF-uri ale anului 2013.

      14 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Bazat pe romanul cu acelaşi nume, filmul “Jocul lui Ender” ne poartă în viitor, unde o rasă ostilă de extratereştri numită Formics, atacă Pământul.
      Harrison Ford a dezvăluit recent că a discutat cu regizorul Ridley Scott despre sequel-ul filmului „Blade Runner” şi că ia în considerare o revenire în rolul lui Rick Deckard.

      9 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Este fără îndoială unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an! Are de toate: efecte speciale, un subiect interesant şi o distribuţie din care fac parte unii dintre cei mai valoroşi actori de la Hollywood.
      Stirile 1-7
      1
      din 7