Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri - 2014 (The Hobbit: There and Back Again)

      Cele 4 continuări ale peliculei "Avatar" depășesc bugetul anunțat inițial, de un miliard de dolari.
      În urma acestui weekend Liam Neeson a restabilit ordinea în box office-ul românesc şi s-a impus ca lider absolut al încasărilor, generând venituri de peste 1.500.000 RON şi un număr de aproximativ 80.000 spectatori.
      Lansat la sfârşitul lunii decembrie 2014, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” a avut peste 148.000 de spectatori în weekend-ul premierei şi încasări de peste 869.000 de dolari.
      De la Peter Jackson, regizorul şi producătorul premiat cu Oscar, vine filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” – a treia parte din trilogia creată în urma adaptării capodoperei „Hobbitul”, scrisă de J.R.R. Tolkien.
      Regizorul neozeelandez care a făcut istorie cu trilogiile Stăpânul Inelelor şi Hobbitul, a primit o stea pe celebrul bulevard din Hollywood, Walk of Fame.
      Benedict Cumberbatch va intra şi el în lumea super eroilor. Actorul îl va juca pe Doctor Strange în următorul proiect cinematografic al celor de la Marvel. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele studiourilor, Kevin Feige.
      Au fost lansate câteva imagini noi din „The Hobbit: The Battle of Five Armies”, ultimul film din celebra trilogie.

      30 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      S-a lansat primul trailer oficial pentru The Hobbit: The Battle of Five Armies, ultimul capitol din lumea fascinantă creată de J.R.R. Tolkien.
      După cum a declarat recent Peter Jackson, o continuare a filmului regizat de Steven Spielberg, „The Adventures of Tintin” se află în curs de dezvoltare.
      Stirile 1-11
      1
      din 11