Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Uimitorul Om-Păianjen 2 - 2014 (The Amazing Spider-Man 2 / O Espetacular Homem-Aranha 2)

      30 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După un aprilie mai mult decât relaxat, cu puţine premiere în cinematografe, oferta pentru luna mai este mult mai bogată şi diversificată. Iată care sunt recomandările noastre.
      După premierele din Londra, Paris şi alte capitale europene, a venit timpul ca The Amazing Spider-Man 2 să fie prezentat şi la New York. Evenimentul a avut loc aseară, la Teatrul Ziegfeld.
      Trei postere noi pentru The Amazing Spider-Man 2 au fost lansate online! Le puteţi vedea mai jos!
      Cu câteva zile în urmă, cei de la Sony au anunţat că filmele Amazing Spider Man 3 şi 4 sunt în curs de dezvoltare, iar filmările sunt programate să înceapă în 2016, respectiv 2018.
      Andrew Garfield a fost surprins ieri de paparazzi, în Brooklyn, New York, în timp ce filma câteva scene din The Amazing Spider-Man 2.
      Potrivit Deadline, frumoasa actriţă este pe cale să primească rolul principal în noul film al lui Woody Allen.
      Jamie Foxx a fost surprins luni seara, 15 aprilie, în New York, în timp ce filma câteva scene din The Amazing Spider-Man 2. Puteţi vedea mai jos imagini cu personajul interpretat de acesta – Electro.
      Filmările pentru sequel-ul lui Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2 sunt în curs de dersfăşurare şi se pare că avem o primă imagine cu personajul principal negativ.
      Unul dintre platourile de filmare - „Times Square”, unde se va filma The Amazing Spider-Man 2, este aproape finalizat. Acesta a fost construit lângă Grumman Studios, Bethpage, New York.
      Stirile 1-11
      1
      din 11