Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Regatul de Gheață - 2013 (Frozen)

      Evan Rachel Wood și Sterling K. Brown se află în tratative cu Disney pentru a-și împrumuta vocile în partea a doua a animației de succes “Frozen/ Regatul de gheață”.
      A devenit al 10-lea film cu cele mai mari încasări, din toate timpurile.

      26 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      A fost un weekend bun pentru "Justice League", dar animația "Coco" i-a luat-o înainte, de Ziua Recunoștinței.

      26 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Kristen Bell și-a terminat, deja, treaba, pentru "Frozen 2" și promite că o să ne placă!

      1 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Animația "Frozen" va avea o continuare, pe care o vom vedea la cinema în 2019.
      Conform HollywoodReporter.com, „Zootropolis” a înregistrat un record de box office, având deja încasări de 232,5 milioane de dolari în întreaga lume.
      Fanii filmului de animaţie Frozen, inspirat de basmul Crăiasa Zăpezilor, au un motiv de bucurie. Cele două surori, Elsa şi Anna revin pe marile ecrane în scurtmetrajul Frozen Fever.

      30 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit unui sondaj realizat de compania anti-piraterie Excipio,The Wolf of Wall Street este cel mai piratat film în 2014.
      Să nu subestimaţi niciodată puterea prinţeselor din lumea Disney! În acest weekend, Frozen a devenit filmul animat cu cele mai mari încasări din istorie, obţinând un câştig de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial.

      23 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După ce a încântat publicul la Premiile Grammy, unde a oferit un număr de acrobaţie executat la înălţime alături de un dansator, cântăreaţa Pink va reveni pe scenă la Gala Oscarilor.

      27 decembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ultimul weekend cinematografic al anului ne aduce trei premiere: Regatul de Gheaţă, Viaţa secretă a lui Walter Mitty şi Ronin: 47 pentru răzbunare.
      Ultimul weekend din noiembrie, în care a avut loc şi celebra sărbătoare a americanilor, Ziua Recunoştinţei, le-a adus încasări consistente studiourilor Disney şi Lionsgate.
      Bulevardul din faţa Teatrului El Capitan din Los Angeles, a fost complet îngheţat...şi nu din cauza gerului! A avut loc premiera mult aşteptatului film de desene animate, Frozen!
      Stirile 1-13
      1
      din 13