Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      X-Men: Viitorul este trecut - 2014 (X-Men: Days of Future Past)

      3 iunie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Încasările obținute de "Deadpool 2" în America de Nord sunt mai mari decât cele obținute de "Logan."

      21 mai 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmul a dominat box-office-ul american și internațional. Nu că am fi avut vreun dubiu.

      13 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Brian Michael Bendis va scrie scenariul, în timp ce Tim Miller va regiza lungmetrajul.

      10 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Franciza "X-Men" e plină de personaje care merită propriul lor film. Astfel, încă unul dintre ele ar putea avea un lungmetraj dedicat.
      Potrivit revistei People, Jennifer Lawrence şi Nicholas Hoult sunt din nou "disponibili". Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producţiei „X-Men: First Class” (2011), însă povestea lor de dragoste a trecut prin mai multe încercări.
      Starurile celui mai aşteptat film X-Men: Days of Future Past, s-au întrecut în ţinute impecabile pe covorul roşu la premiera din New York.
      Se pare că 2014 este un an bun pentru Jennifer Lawrence. Ce mai contează că în 2013 s-a clasat doar pe locul 24 în topul celor mai frumoase femei din lume, realizat de FHM?
      Nici nu a fost lansat în cinematografe noul său film, X-Men: Days of Future Past, iar Hugh Jackman are deja în plan un nou proiect, o continuare pentru Wolverine.

      30 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După un aprilie mai mult decât relaxat, cu puţine premiere în cinematografe, oferta pentru luna mai este mult mai bogată şi diversificată. Iată care sunt recomandările noastre.
      Actriţa în vârstă de 46 de ani, este pregătită să-şi reia rolul eroinei Storm, în filmul X-Men: Days of Future Past, regizat de Bryan Singer.
      Halle Berry (46 de ani) a anunţat la începutul acestei luni, că aşteaptă cel de-al doilea copil cu logodnicul ei, Olivier Martinez.
      Se pare că Bryan Singer a făcut un obicei din a oferii fanilor informaţii despre noul film X-Men: Days of Future Past pe pagina sa de Twitter.
      Stirile 1-16
      1
      din 16