Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lupul de pe Wall Street - 2013 (The Wolf of Wall Street)

      28 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Paramount Pictures pregătește un film care va spune povestea de viață a lui Theodore Roosevelt, iar Leonardo DiCaprio va interpreta personajul.

      12 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Warner Bros. Pictures și DC lucrează la un film despre Joker. Marea întrebare e: cine va interpreta faimosul personaj?
      După 10 ani în care au părut cuplul perfect, Ben Affleck (42 de ani) şi Jennifer Garner (43 de ani) au hotărât să pună capăt mariajului.
      Născută în Dalby, Queensland, Australia, pe 2 iulie 1990, Margot Robbie a crescut pe Gold Coast, petrecându-şi timpul la ferma părinţilor ei.

      10 februarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Margot Robbie este vedeta numărului din martie al revistei Marie Claire, iar pozele, deşi nu dezvăluie prea mult din corpul actriţei sunt extrem de sexy. Puteţi vedea şi voi imaginile mai jos!

      30 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit unui sondaj realizat de compania anti-piraterie Excipio,The Wolf of Wall Street este cel mai piratat film în 2014.
      La nici 40 de ani, Leonardo DiCaprio seamănă leit cu Jack Nichlson (77 de ani). Şi nu ar fi un lucru rău, ţinând cont de faptul că Nicholson a fost şi el un sex simbol în anii ’70.

      3 februarie 2014

      Autor: Iulian Chirila
      Înainte de a face pronosticuri în legătură cu Premiile Oscar de anul acesta, cred ca ar trebui să şi vedem producţiile respective, nu?
      Filmul fenomen al începutului de an este oficial ,,Lupul de pe Wall Street”, care a adus în cinematografele din Romania peste 94.000 de spectatori în doar câteva zile, fiind distribuit de MediaPro Distribution.
      Cea de-a 71-a ediţie a galei Globurilor de Aur a avut loc, aseară, la Los Angeles. Evenimentul a fost transmis LIVE de postul de televiziune NBC.

      10 ianuarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Au trecut şi sărbătorile...unii au petrecut, alţii nu, fiecare după posibilităţi :) Cu siguranţă toţi aveţi nevoie de puţină relaxare. Iată ce v-am pregătit pentru acest weekend în cinematografe!
      O nouă colaborare marca Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese care a obţinut două nominalizări la Globurile de Aur, comedia „Lupul de pe Wall Street“ din 10 ianuarie pe marile ecrane.
      Filmele lui Martin Scorsese sunt adesea remarcate pentru coloana sonoră. Cel mai recent proiect al său, „Lupul de pe Wall Street” nu face excepţie.
      Leonardo DiCaprio a făcut un profit de 11,35 milioane de dolari din vânzarea casei sale din Malibu.
      Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie, joacă împreună în Lupul de pe Wall Street şi ne oferă unele dintre cele mai fierbinţi momente din film.

      19 decembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ieri seară, la New York, a avut loc premiera celui mai recent film al regizorului Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street.
      The Wolf of Wall Street, cel mai nou film al lui Leonardo DiCaprio, este foarte lăudat de critici, deşi conţine multe scene de nuditate.
      Liderul distribuției cinematografice pe piața din România, MediaPro Distribution este onorat să anunțe că patru dintre filmele aflate în portofoliul său au reușit performanța de a obține nu mai puțin de 15 nominalizări.
      Se spune că lucrurile bune se lasă aşteptate, aşa că nu ar trebui să ne deranjeze faptul că a fost modificată data de lansare a peliculei „Lupul de pe Wall Street”. Sigur nu vom aştepta degeaba!

      13 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Sezonul premiilor se apropie, aşa că e timpul să vedem ce filme intră în marea cursă. Vă prezentăm mai jos o listă cu producţiile care au şanse la Oscar 2014.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 21