Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Justin şi cavalerii 3D - 2013 (Justin and the Knights of Valour 3D)

      A fost odată ca niciodată un regat din care toţi cavalerii au fost alungaţi, iar birocraţii au venit la putere. Ordine, disciplina şi multa plictiseală domnea peste ţinut. În astfel de timpuri se nasc cei mai mari eroi.
      Aflată la prima ei colaborare în cadrul unui proiect de animație, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei “Îngeri pierduți”, difuzată la ACASA TV, poate fi admirată de vineri pe marile ecrane, în animația Justin și cavalerii 3D.
      Supranumită ,,vocea filmelor”, Irina Nistor va putea fi urmărită pe marile ecrane din 4 octombrie în interpretarea unei bunicuțe cârcotașe, în animația Justin și cavalerii 3D.
      Unul dintre cei mai indrăgiți oameni de televiziune, Mircea Solcanu, gazda emisiunii Poveștiri de noapte, pe care o prezintă pe Acasă Tv, alături de Cabral, dă viață din 4 octombrie unui personaj savuros.
      Cei doi artiști ai trupei ONE, Criss și Vlad debutează împreună pe marile ecrane, unde vor da viață unui cuplu adorabil în animația Justin și cavalerii 3D, care va putea fi urmarită în cinematografe din 4 octombrie.
      Din 4 octombrie, odată cu premiera animației "Justin și cavalerii" în România, Roxana Iliescu debutează pe marile ecrane în interpretarea frumoasei și carismaticei Regine a unui regat măreț, numai în cinematografe.
      Stirile 1-6
      1
      din 6