Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Labirintul: Evadarea - 2014 (The Maze Runner)

      12 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Warner Bros. Pictures și DC lucrează la un film despre Joker. Marea întrebare e: cine va interpreta faimosul personaj?
      Un film de aventură plin de mister și acțiune care te va ține cu sufletul la gura până la final. Povestea lui Thomas din saga Labirintul continuă confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum.
      Pe 21 ianuarie, Odeon a lansat în format Blu-ray şi DVD - The Maze Runner / Labirintul: Evadarea - un thriller ce îi are în rolurile principale pe Dylan O'Brien şi Blake Cooper.
      Succes deplin pentru producţiile Gone Girl şi Annabelle, care au ocupat primele două poziţii în box office-ul american în acest weekend.

      29 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Denzel Washington a demonstrat din nou că este invincibil! Cel mai recent film al actorului s-a clasat pe primul loc în box office, în primul weekend de difuzare, cu încasări de 35 de milioane de dolari.

      19 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vreme de plajă nu mai e, la terasă ai stat toată vara...toamna e luna filmelor. În acest weekend, două filme româneşti se vor "bate" cu alte două producţii de la Hollywood.
      Chiar dacă zilele călduroase de vară au trecut, nu trebuie să fim trişti. Toamna e un anotimp la fel de frumos, care ne aduce multe surprize.
      Stirile 1-8
      1
      din 8