Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Divergent - 2014 (Divergent / A beavatott)

      Aflat în plină creştere în cariera sa, actorul Bill Skarsgard va juca rolul principal în filmul “It”, adaptare a celor de la New Line Cinema după bestseller-ul omonim al lui Stephen King.
      Theo James a apărut pe coperta revistei „Essential Homme Magazine”, numărul din februarie/martie, arătând mai sexy că niciodată, spre încântarea fanilor de pretutindeni.

      13 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Al doilea film din seria Divergent a avut premiera mondială la Londra. Sute de fani s-au adunat în Leicester Square pentru a se fotografia alături de actorii lor preferaţi.
      Al doilea film din seria Divergent, inspirată de celebrele romane scrise de Veronica Roth, va ajunge în cinematografie în martie 2015.
      S-a lansat primul trailer pentru Insurgent, filmul aşteptat de milioane de fani din întreaga lume. A doua parte a seriei, reia povestea din punctul în care s-a încheiat Divergent.
      Începând cu octombrie 2014, Freeman Distribution devine oficial distribuitor al producţiilor Lionsgate/ Summit.
      Shailene Woodley şi Theo James i-au trezit amintirile lui Kate Winslet, de pe vremea când juca în Titanic, alături de Leonardo DiCaprio, în urmă cu 17 ani.
      Adaptat după bestsellerul internaţional semnat de Veronica Roth, filmul Divergent a debutat în acest weekend în cinematografe, cu încasări uriaşe de 56 milioane de dolari, clasându-se astfel pe primul loc în box office-ul american.
      Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Kate Winslet surprinde din nou, de data aceasta cu un rol negativ realizat impecabil în filmul de acţiune Divergent, distribuit de MediaPro Distribution, din 21 martie.
      Stirile 1-12
      1
      din 12