Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ascensiunea lui Jupiter - 2015 (Jupiter Ascending)

      După weekend-ul de lansare, noul film realizat de Lana si Andy Wachowski, SF-ul „Ascensiunea lui Jupiter” se poziţionează pe locul întâi la box office-ul românesc cu 49.358 de spectatori şi încasări de 1.048.326,10 lei.
      Channing Tatum şi Mila Kunis formează pentru prima dată un cuplu pe marile ecrane în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, realizată de Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures.
      Până se hotărăşte Mila Kunis să se căsătorească, trebuie să ne mulţumim cu imaginea din noului ei film, Ascensiunea lui Jupiter.
      Channing Tatum şi Mila Kunis sunt prinşi între dragoste şi ambiţie în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, regizată de prodigioşii Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures.

      3 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      2015 se anunţă a fi un an grozav, cu multe blockbustere interesante. Star Wars: The Force Awakens, Avengers: Age of Ultron şi ultima parte din franciza Fast & Furious, sunt doar câteva dintre filmele pe care fanii le aşteaptă.

      3 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Mila Kunis a născut marţi noapte o fetiţă, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Actriţa a declarat recent că va lua o pauză după ce va naşte.
      Începând cu 1 septembrie 2014, o nouă companie de distribuţie, Freeman Entertainment, a devenit complet operaţională pe piaţa din România, ca reprezentant exclusiv al licenţei Warner Bros.
      Jupiter Ascending, SF-ul care îi are ca protagonişti pe Mila Kunis şi Channing Tatum urma să ajungă în cinematografe în această vară.
      Stirile 1-9
      1
      din 9