Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Interstelar: Călătorind prin Univers - 2014 (Interstellar)

      După ce a debutat pe locul întâi în box office-ul românesc Interstellar: Călătorind prin Univers este din nou filmul numărul unu în România, fiind vizionat până în prezent de 143.866 de spectatori.
      „Dumb and Dumbler To”, cu Jim Carrey şi Jeff Daniels, a fost cel mai urmărit film în acest weekend în SUA, obţinând încasări de 38 de milioane de dolari.
      Mult aşteptatul film al lui Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin Univers s-a poziţionat în fruntea box office-ului românesc în weekend-ul de lansare.
      Noul film al regizorului Christopher Nolan a avut un debut impresionant la nivel global. „Interstellar: Călătorind prin univers” nu a avut rival, fiind lider în mai multe ţări în care s-a lansat.
      Actriţa din Interstellar: Călătorind prin univers, apare în cel mai recent număr al revistei Elle, într-un pictorial senzaţional.
      Născut la Londra, pe 30 iulie 1970, Christopher Nolan şi-a descoperit pasiunea pentru film, jucându-se cu o cameră Super de 8 mm, a tatălui său.
      Din 7 noiembrie vine în IMAX şi pe marile ecrane Interstellar: Călătorind prin Univers, un film de excepţie, semnat de Christopher Nolan, regizorul trilogiei The Dark Knight şi al blockbuster-ului Inception.
      Invitată în The Graham Norton Show, Anne Hathaway a mărturisit că şi-ar dori o continuare a filmului care a făcut-o celebră, The Devil Wears Prada.
      Noul film al lui Christopher Nolan a zguduit întreaga lume într-un mod surprinzător. SF-ul Interstellar a condus la o nouă descoperire ştiinţifică despre găurile negre.
      Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane Interstellar: Calatorind prin Univers, un film care din 7 noiembrie va putea fi urmarit in urmatoarele cinematografe
      Noul film al lui Christopher Nolan, aşteptat de fanii din întreaga lume ajunge în cinematografele din România pe 7 noiembrie.
      „Interstellar”, noul proiect al lui Christopher Nolan va rula 2 ore şi 49 de minute şi va fi cel mai lung film al cineastului, de până acum.

      29 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Noul şi anticipatul film al lui Christopher Nolan ajunge în cinematografe pe 7 noiembrie. Până atunci v-am pregătit un alt clip video!
      Noul proiect cinematografic al lui Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin univers este probabil cel mai aşteptat film al acestei toamne.
      A mai rămas puţin până când filmul Interstellar: Călătorind prin univers se lansează în cinematografele din România.
      Începând cu 1 septembrie 2014, o nouă companie de distribuţie, Freeman Entertainment, a devenit complet operaţională pe piaţa din România, ca reprezentant exclusiv al licenţei Warner Bros.
      Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru SF-ul Interstellar, chiar de ziua de naştere a regizorului Christopher Nolan (30 iulie).
      Cel mai recent film al lui Christopher Nolan, Interstellar îl are în rolul principal pe McConaughey şi se lansează în cinematografe pe 7 noiembrie.
      Stirile 1-20
      1
      din 20